İnsanlar 400 metreye atarken, siz gerçekten 25 metreye mi atacaksınız?????
siyahtemas tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Alttaki 2 yuvarlaklı kancalı şey ne işe yarıyor nasıl kullanılıyor
-
Efenim ailemizle giriyoruz biz bu foruma, nedir bu ya
-
Yalnız ben, sayın bülent eğinlioğlu abimizin büyük fedakarlıklarla bir araya getirdiği guruptan biri olarak, anymess ve mbe nin arka arkaya bulunduğu, zoraki firmasında çekilmiş olan 1. fotoğrafın ivedilikle kaldırılmasını talep ediyorum, netekim sevgili mumi kardeşim de bakakalmış pozisyona...Nedir bu yahu son derece sakıncalı....
-
Zuhhahah ben nasıl geldiğim gibi kaçtım ama :))))
-
Rüştü Demirkol bey, bendeki 300barlık Drager e taktığı bir aparat ile, ani basınç yükselmesini engelledi, bilginize...
-
Uzun zamandır böyle üşümemiştimmmm...
-
Ben bile gelebilirim, o kadar yani
-
abi bende tüfek yok e tabancaylada fazla bişey yapılmıyor biraz sıkıcı geçiyor aslında hatsanı alıyordum bu haftasonu getirecektim fakat hatsanla konuştum yeni match grade namlulu ve regülatörlü tüfekleri nisan ayında piyasaya sunucaklarmış onu bekleyeceğim yani nisana kadar tüfek yok her zaman kalbim filintalarla
kesin sunulacakmı acaba nisanda?
-
Çekmeköy Belediyesi Park bahçeler müdürlüğü olarak kurduğunuz gurubun hayırlı olmasını dilerim...
Sayın başkanımız Ahmet POYRAZ beyefendinin talimatıyla hazırlanan Airgun poligonumuza herzaman bekleriz... Kurallara uygun olarak (ağaçlara hedef asmamak, taşkın hareketlerde bulunmamak, etrafı temiz tutmak, yukarıda Mustafa beyin çok güzel sıraladığı güvenlik tedbirlerine riayet etmek vs.) huzur içinde atış yapabileceğiniz muhteşem bir doğa merkezinde her haftasonu buluşmak üzere...
-
Erdalım, Bülent bey daha sana yeni üye kaydı yapacak
-
Bu güzel buluşmaya gelerek, ortama neşe katan herkese teşekkürler, hakikaten çok güzel bir gündü, ben tam geldiğimde kesilmiş yağmur, keramet bendemi acaba Taylan bey, ben teşekkür ederim, hepimizin güzel bir mekanı oldu, canımız sıkılınca nereye gideceğiz diye düşünmeyiz artık:)
-
2 Kare paintball, 4 kare mangal... Sizleri İstanbulda sabırsızlıkla bekliyoruz
-
Gelenlerin hepsi baştacı, gelmeyenler laylon
-
abi ben o hataya düşermiyim:)
zaten aşagıda ne oluyorsa, aşağı inenler o konu hakkında kesinlikle konuşmuyor...Zuhahhahaha golf öğretecem ayağına çayıra getiriyoruz herkesi
-
Taylan bey, biliyorsunuz ben de sizin gibi alışkanlıklarımı kolay terkedemeyenlerdenim, Allah bunun satışından gelecek paraya muhtaç etmez ise, asla satmamam gerektiğini anladım... Tabii tüp gibi şeylere bağımlılık gözümü epey korkuttu ama, tesislerimizi kurup, kompresörümüzü de kurunca artık sıkıntı çıkaracak bir durum kalmayacak... Bu arada bu buluşmalardan dönünce sizde de temiz hava çarpması oluyormu??? ben az önce uyandım da
-
Değerli dostlarım, sizlerin özellikle Bülent bey, Tunç bey, Taylan bey ve acemi çaylak Atilla beyin çok değerli fikirleri, yönlendirmeleri ile cuma günü itibarı ile AA s410 sahibi olmuş bulunuyorum.
Silahı almaya gittiğimiz Mustafa bey yine samimiyetle karşıladı bizi, elinden gelen yardımı yaparak, sanırım bir daha gelmeyeceğini düşündüğüm s410u bizzat teslim etti. Hazıra konmuş gibi hissettim kendimi, eminim eskiden bu kadar kolay bulunmuyordu parçalar, ne ararsanız var Mustafa beyde, yedek parça vs gibi şeylerin endişesini siliyor böyle esnaflar, kendisine buradan çok teşekkür ediyorum...
Atilla hocamdan aldığım Diana mod52 den sonra ilk pcp tüfeğim bu oldu, tabii daha önce denemiştim ama kendine ait bir tüfekle ilgili izlenimler farklılık arzediyor. Ogenin dediği gibi fiyat performans eğrisinin en tepesinde bulunan tüfeklerden birine sahip olmak çok güzel bir şey.
Yaylı silahların kur- at rahatlığından sonra hevesle aldığımız bu pcplerde, kompresör, tüp, pompa bağımlılığı açıkçası gözümü korkutmuş bulunuyor bütçe gibi imkanları kısıtlı olanlar ve tembel ruhlu insanlara ağır gelecektir pcpler, bu benim şahsi görüşüm... Muhteşem isabetlilik, hissedilebilir güç farkı pcpyi vazgeçilmez kılıyor, tabii benim s410 da da keramet var bu konuda .
Özetlersem, artık at-silah-avratlar üçgenini başarılı bir şekilde tamamlamış biri olarak, resmen strese soktuğum foruma teşekkürü bir borç bilirim. İlerleyen günlerde hepberaber olmak üzere sağlıcakla kalın...
-
Yahu sizler ne iyi insanlarsınız, tekrar tekrar sağolun, varolun... Yarın Bülent bey ille pcp maceram başlıyor, ailemiz hızla büyüyor, Çekmeköy belediyesinin tüm imkanlarını bu camiaya kendi adıma seferber edeceğim, çok güzel bir yaz hepimizi bekliyor... İzlenimlerimi (tüfek ile ilgili) sizle paylaşana kadar sağlıcakla kalın...
-
Bende sadece silah eksik şimdilik Bülent bey
-
Arkadaşlar çok ama çok teşekkür ederim... Air Arms s410 almaya karar verdim, çünkü; kullanılmamış fx glad yok, kız arkadaşım nedendir bilmem s410 u daha yakışıklı buldu, birde tanıdığım tüm arkadaşlarımda aa var