siyahtemas tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Değerli ustadlarımın kesinlikle tavsiye ettiği fakat benim klasik av tüfeğine benzettiğim (dolayısı ile beğenmediğim), isabet oranına (kendi çapımda deneyerek
) hayran kaldığım AA S410 ile, görüntüsü çok hoşuma giden, deneme fırsatı bulamadığım fakat pek bir meth edilen, benim için çok önemli bir fiyat farkı arz etmeyen fx glad arasında gidip gidip geliyorum.
Benim için mühim olan uzak mesafelerde ki isabetliliktir, güç, tahribat vs ikinci planda kalıyor.
Siz olsanız hangisini alırdınız? Bir el atın ağalar
-
Tabiiiki ben de geliyorum Bülent bey:)
-
Bağlantıya geçtim Taylan bey çok sağolun, haftasonu beraberiz yine, değilmi:)
-
Bence sniper rifle böyle gözükmeli... Yapılabilir gibi görünüyor ne dersiniz üstadlarım???
-
Benim için klasik av tüfeği görüntüsü görüntüsü gerçekten çok itici, evin duvarları onlarla dolu. Yeni alacağım s410 için gerçek sniper (dragunov mesela) görüntüsü verebilecek bir kundak yapabilecek birilerini tanıyorsanız, çok yardımınız dokunur...
-
Buzlarım yeni açıldı, yorulmuşmuyuz bana mı öyle geliyor... 1 saattir kaynar suyla duş aldım, gözlerim kapanıyor
-
Abi yarın kaçta buluşuyoruz??? Kimler geliyor???
-
iyi üşüdük ama, yarın uyandırın beni bülent bey
-
Bize bu güzel alanda atış yapmamızı sağladığınız, vede hoş sohbetiniz için bizlerde size teşekkür ederiz.
Yalnız Sayın Müdürüm "Bankçı Kadir'den" şikayetçiyim. Benim dürbüne dandik diyor.Yarın sorarım ben ona, merak etmeyin:)))
-
Mükemmel bir haftasonu idi... Herkese tekrar teşekkür ederim...
-
Bülent bey sayesinde süper ortam yaptık kendimize
Yarın getirebilen, mutlaka lektrik sobası getirsin
-
Ev sahibi olarak elektrikli soba da ayarlıyorum, ama gelenler varsa getirsinler, sauna etkisi de yapar:)
-
bende acıbademden geleceğim uyanaöadım, sonradan gidecek varsa 0532xxxxxxx den mesaj atsın beraber gidelim. Bahadır Aktuğ...