Yarım kilo peynir.
tyfngkt tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
yarın ne yiyeceğim
-
Android ise belirli programlar yardımı ile yapabilirsiniz.
-
https://www.hepsiburada.com/gdl-retro-nost…p-HBV00000BQNMX
Şu pikapı almayı düşünüyorum. Sizce iyi mi?
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Asgari ücretin yeni yılda ne kadar olacağı
-
Çok güzeller ama pahalılar şu aralar
-
İnternetten en son çakmak görünümlü kibrit aldım
-
Black Friday indirimleri :v
-
Bugün başlayan indirim şölenine katılarak bir şeyler alacağım
-
Yeni katılan arkadaşlara cümleten merhaba
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Hocam bu hala aktif olarak kullanılıyor mu acaba? Çok iyi bir düşünceymiş çünkü.
-
Güzel silah hocam. Güle güle kullanın.
-
Hocam tebrik ederim. Azim gerektiren bir iş tamamen. Kafada bitiyor hepsi.
-
Selamlar. Videon silinmiş dostum sanırım
-
Kesinlikle katılıyorum. Sadece çalışmak değil temeli sağlam yaparak ilerlemek önemli olan. Bizim temelimiz o kadar sık değişime uğradı ki çocuklarımızda ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar.
-
0 rh + en son 6 ay önce verdim kızılay arabalarında. Şu an verebiliyorum sanırım tekrar.
-
Teşekkürler bilgilendirmeler için.
-
öneriler için tekrardan teşekkürler bende merak edip bakıyorum önerdiğiniz ürünlere.