İki ekmek, iki lark.
airguntayfun tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Harbiden ya. Bir gidemedik Ege'ye.
-
Ne kadar güzel çalıyorlar arkadaş. Şunun yarısı kadar çalmayı öğrensem bana yeterdi
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Hisse senedi o kadar kolay bir iş değil. Çok detaylı bir inceleme ve tecrübe yapmanız lazım kazanç sağlamak için. Sıkıntı yani.
-
Kuruvasan ve powerade aldim
İçmeyin hocam şu powerade şeyini. Külliyen zarar
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
-
-
2k'yı geçemez. İmkanı yok. Net.
-
Kampçılığa ilgisi olan arkadaşlar var mı aramızda??
-
Dertler derya olmuş akıyor -_-
-
İnternetten en son çakmak görünümlü kibrit aldım
Şu zippo çakmaklardan bahsediyorsunuz sanırım. Ne kadar bir ücrete aldınız?
-
Kış için bere
-
Saat almak...
-
-
Bere aldım.
Varsa düzgün bere bende alayım?
-
Araba o kadar efsane ki hala üzerine yazılım vb. atarak geliştiriyorlar.
Bir haberde gördüğüme göre 307 km hıza ulaşmış araba: 4.4L V8 Motorlu Yeni BMW M5 Competition’un 307 Km’ye Çıkışını İzleyin!
Bütçem olsa şu arabayı alıp toparlamak gerçekten beni çok cezbediyor Kullanan varsa bu arabayı bana ulaşabilirse çok sevinirim
-
Sabır etmeyi unutmamak...
-
Şarj aleti aldım.