İki ekmek, iki lark.
airguntayfun tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Harbiden ya. Bir gidemedik Ege'ye.
-
Ne kadar güzel çalıyorlar arkadaş. Şunun yarısı kadar çalmayı öğrensem bana yeterdi
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Hisse senedi o kadar kolay bir iş değil. Çok detaylı bir inceleme ve tecrübe yapmanız lazım kazanç sağlamak için. Sıkıntı yani.
-
Kuruvasan ve powerade aldim
İçmeyin hocam şu powerade şeyini. Külliyen zarar
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
-
-
2k'yı geçemez. İmkanı yok. Net.
-
Kampçılığa ilgisi olan arkadaşlar var mı aramızda??
-
Dertler derya olmuş akıyor -_-
-
İnternetten en son çakmak görünümlü kibrit aldım
Şu zippo çakmaklardan bahsediyorsunuz sanırım. Ne kadar bir ücrete aldınız?
-
Kış için bere
-
Saat almak...
-
-
Bere aldım.
Varsa düzgün bere bende alayım?
-
Araba o kadar efsane ki hala üzerine yazılım vb. atarak geliştiriyorlar.
Bir haberde gördüğüme göre 307 km hıza ulaşmış araba: 4.4L V8 Motorlu Yeni BMW M5 Competition’un 307 Km’ye Çıkışını İzleyin!
Bütçem olsa şu arabayı alıp toparlamak gerçekten beni çok cezbediyor Kullanan varsa bu arabayı bana ulaşabilirse çok sevinirim
-
Sabır etmeyi unutmamak...
-
Şarj aleti aldım.