teşekkürler yardımlarınız için. Bugün açıp bakıcam artık. Servise göndermek istemiyorum. Düzelmezse dekor olarak koyarım artık dolaba
Rasim aks tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
çok teşekkürler hocam. Servise göndermek istemiyorum zaten. Servisle ilgili çok fazla olumsuz yorum var. Bir sürü kargo parça parası verip doğru düzgün yapılamama ihtimalide var. 100 150 lira tamir için vereceğime 200 250 liraya ekol mekol gibi bir şey alırım daha iyi. Elimden az çok gelir bu tip işler.
-
selamlar. Konuyu doğru yere açtımmı bilmiyorum. Gamo r77 co2 tüplü tabancama co2 tüpünü taktığım gibi bütün hava hızla tüpten boşalıyor. Açıp tamir etmeye çalışıcam. Daha önce co2 tüplü tabanca tamiri yapan arkadaşlarımızdan nasıl bir yol izlemem gerekir fikir bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
-
selamlar. Fiyat ne düşünüyorsunuz?
-
selamlar arkadaşlar. Tüfeğimde kayış takmak için yer yok. Plastik dipçikli tüfek. Askı bakabilmek için aparat aradım ama bulamadım. Çıkma bir şeyler bakıyorum şimdi. Ama bulsa da plastik dipcik üzerine nasıl monte edebilirim bilmiyorum. Bunu yapan arkadaşlar mutlaka vardır. Yardımcı olabilir misiniz. Fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
-
zoraki biraz maliyetli olur benim için. Havalı tabancaya fazla para vermek istemiyorum. 10m. Gibi bir mesafede az biraz etkili olsun isabette sıkıntı çıkartmasın yeter benim için. Etkili olmasından kastım sekme yapmasın yeter. Elimde zayıf bir havalı tüfek var plastik su şişesine atış yapmak alnının ortasına saçma yemekle aynı şey. Her atışımda saçmalar sağa sola sekiyor. Öyle bir şey olsun istemiyorum.
-
hayırlı olsun. Emniyetli ve güzel atışlar dilerim
-
mod 25 kullanıcısı hiç yok anlaşılan
-
co2 tüpler azaldıkça güç kaybı arttığı için, sürekli para yediği için ve tüp ü takınca bitirmek gerektiği için yaylı tercihimdir. Gamo r77 tabancam var ve hiiiiiç memnun değilim. Bi ton para verip almıştım hevesle çok pişmanım. 4 te 1 fiyatına yaylı bir tabanca alsaydım keşke. Ama şimdi araştırıyorum. O nuda alıcam inşallah
-
selamlar. Evde terasta 10 15 m. Mesafede kullanmak için pratik hafif küçük bir tabanca almak istiyorum. Tüplü tabancam var gamo R77 ama tüp olayından bıktım. Küçük olması dolayıyla mod 25 e karar verdim. Hemde fiyat açısından . süper charcer modeli değil o daha uzun olduğu için istemedim. Kullanan arkadaşlar fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
-
bekliyorum salim hocam.teşekkürler
-
yok salim hocam henüz almadım. Kredi kartının hesap kesim gününü bekliyorum
-
dosya nerde?
-
eywallah salim hocam
-
fabrika verisi 1000fps olan silahı kaliteli saçmalarla 800 e düştüğünü youtube da gördüm
-
fabrika verisinden çok aşşağısı bekliyorum zaten de. Buradaki hemen 5.50 diyorsa bi bildikleri vardır. 5.50 alıcam o kesin
-
yok hocam 6.35 i sildik artık.
-
çok teşekkürler. Sizede iyi günler salim bey
-
acelem hiç yok hocam. Bir kere alayım düzgün olsun istiyorum. Zira havalı tabancada acele edip büyük hayal kırıklığı yaşadım. O yüzden siz değerli arkadaşların fikirlerine danışıp öyle bir karar vericem
-
ki 125 vortex in 5.50 için fabrika verisi 1000 fps