Barut ve kapsül bulabiliyormusun.
hepsi bulunabiliyor. Face Fişek Dolum yaz, 3 gurup var, takip et, istediğin herşeyi bulabilirsin
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Barut ve kapsül bulabiliyormusun.
hepsi bulunabiliyor. Face Fişek Dolum yaz, 3 gurup var, takip et, istediğin herşeyi bulabilirsin
Konuyu hortlatayım.
Artık deneyen kullanan artmıştır. Kullanan arkadaşların yorumları nelerdir genel olarak, isabet, menzil atış, dürbün, pellet seçimi vs
Yeni üye olduğunuz için tanışalım başlığı altında yorum yapmanız gerek sonrasında yorum sınırı olan 50 yorumu geçmeniz lazım. Gerekli bilgiler zaten forumda mevcut sadece ilan açmak için gelenler böyle durumla karşılaşıyor ve nerede ne olduğunu bilmiyor o yüzden biraz araştırıp bazı başlıkların altında yorum yaparak katkı sağlarsanız ailesi olarak seviniriz.
tanışalım başlığında kendimi tanıttım, 50 mesajıda geçmişim zaten ama yinede konu açamıyorum. Sanırım şimdide 90 gün bekleme olayı var ?
Şarjörlerin içinde yay içinde takoz var, o şekilde kullanma zorunluluğu var. Aksi halde cezai işlem ama satışında bi yasak yok
En son w&s 3x9x44 sabitledim ama ne sabitleme sorun yok bakalım ?
Avcılık camiasından ağız alışkanlığı, birbirimize üstat diye hitap ederiz. Auto tüfeklerin neden kötü olduğunu veya iyimi olduğunu öğrenemedim gitti. Gurupmanın dağınık olması kötü bir handikap tabiki. Teşekkürler
İlan verebilmek için 50 mesajdan sonra 90 gün geçmesi gerekiyormu?
yaylı tüfeklere pahalı dürbün takmayın arkadaşlar.Yayın tepme kuvvetinden dolayı illa ki bozaktır o güzelim dürbünler.Gez göz arpacık yeterli yaylılarda ilerde psp ye geçince dürbünün keygine bakarsınız.
Aynen üstat ?
Güzel paylaşım. Teşekkürler
İnşallah hepimiz birgün emekli olucaz. O zamanlara güzel bir bilgi yatırımı video olsun o zaman. ?
Pelet tiplerinin artı veya eksi özelliklerini grain i artırarak veya düşürerek lehimize çeviremezmiyiz?
O tepme kuvveti kalitesiz bütün malzemelerde aşınma ve oynama yapıyor ayar tutturmak gerçekten zor
Emeğinize sağlık.
Üstat galatian ın hangi modelini aldınız? Ben V almayı düşünüyorum. Auto tactic. Auto olmasının dezavantajı nedir fikriniz varmı, sizde almadan önce araştırmışsınızdır?
Genelde 12 yiv set kullanılıyor. Yeni çıkan Pcpler 6 yiv set ile övünüyor. Yiv setin fazla veya az olması atışı nasıl etkiler? Mantık olarak az yiv set, pellete etki eden daha az sürtünme, hız artışı, uzun mesafe demek ise fazla yiv set daha fazla spin ve hava koşullarına daha fazla dayanım ama mesafeden feragatmıdır?
Sonra bizde 100m de gurupman yapmaya çalışalım ?
Konu anlatımındaki Fotoğraflar gözükmüyor?
Dosyaların linki yok?
Hastan mod 125 sniper vortex ?