Diğer satıcılarada örnek olur inş
Volkanka tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ürünü iade ettikten sonra satıcıdan başka ürünler isteseydiniz parça parça keşke
-
Faydalı bilgiler teşekkürler
-
Son durum nedir? Kullandıktan sonraki görüşleriniz nedir artıları ve eksileri?
-
Bt65 ağır pellet sıkılıyor yanlız ?
-
Hayırlı teskereler olsun inşallah
-
Bu iş hobi işi, zamanı olan, parası olan, keyif alan severek yapar. Yoksa piyasada 300 çeşit yaylı/pcp tüfek tonla aksesuar olmazdı veya 50 atış yapmak için 500cc tüpü bisiklet pompasıyla doldurmaya çalışmak ne kadar mantıklı buda birilerine mantıklı gelmiş zevkle yapıyo, helal olsun bence.
-
Ben domuzda kullandığım misket, gualandi, breneke ve foster kurşunları kendim döküyorum. Böyle bir kalıp yaptırmak 500tl civarına mal olur, baskı aleti internete satılıyor 130tl, o çubuk kurşunlarıda hazırıda satılıyor kendinizde dökebilirsiniz. Ama uğraşmak büyük zevk olur
-
Daha önce paylaşıldımı bilmiyorum ama çok kaliteli bir işçiliğe benziyor.
-
Teşekkürler
-
Teşekkürler
-
-
Her tüfeğin diğerlerine göre artıları ve diğerlerine göre eksileri var. Tamamen tercih meselesi. Şuan Hatsan galatian auto tactic ile Huğlu effecto arasında kaldım. İkiside Lw namlu.
Galatian 200bar 250cc (dürbünlü)
Stabil 50atış
Effecto 250bar 300cc (dürbünsüz)
Stabil 70atış
Nemesis 250bar 500cc (dürbünsüz)
Videolarda 25m ve 50m grupmanları harika.
-
Üstat tüfekle 100 pelet atmadım henüz. Sıfırının fiyatını biliyorsunuz zaten. Dürbünün sıfırıda 350-400arası. İkisine 700 desem çokmu olur azmı olur bilmiyorum yoksa iyimi olur bilmiyorum.
-
Üstat yorumun için teşekkürler. Tecrübe eksiğim olduğu için sayenizde bişeyler öğreniyoruz. Dediğiniz gibi her tüfeği alıp deneme imkanımız olmadığı için yorumlarımve forumları deşeliyoruz. Herkes mümkün mertebe bütçesinin yettiği en iyi tüfeği almak ister. Burdaki en iyi kısmı kişiden kişiye değişiyor yoksa piyasada tutulan tek bir marka ve model olurdu. Almamı önerdiğiniz tüfeklerin artı özelliklerini öğreniyorum, eksik olmayın. Peki yukarıda yazdığım ve almamam gereken tüfeklerin eksi özellikleri nelerdir? Neden almamalıyım acaba? Herkes tüfeklerin hep iyi özelliklerini yazıyor ve her tüfeğin kendine göre iyi yanları olduğu için seçenekler daralmıyor. Olumsuz şeyleride yazarmısınız. Vakit ayırıp yorum yazdığınız için teşekkürü ederim.
-
Nemesis dediğiniz gibi 3 namlulu, açıkçası yeni başladığım için gözümü korkutuyor. Yarı otomatik alma yönünde eğilimliyim. Atış sonrası mekanizmayı kurmak için hava kullanılıyor buda hava sarfiyatını artırıyordur sanırım? Bu yarı otomatikler sizce nasıl videolardaki gurupmanları güzel. Çok fazla kullanıcı yorumu bulamıyorum maalesef.
Galatian auto ve Turkbull sizce nasıllar kıyaslarmısınız? Veya Huğlu Effecto al geç mi dersiniz?
-
Teşekkürler üstat ?
-
Üstatlar selamlar;
Elimde neredeyse hiç kullanmadığım Hatsan Mod 125 Sniper Vortex 5.5 var. Üstünde w&s 3x9x44 ışıklı dürbün var. Pcp almak için beraber satmak istiyorum ama ilan veremiyorum? Konu açma butonunu bulamadım? Bu bölümde “yeni konu” düğmesi var ama satış bölümünde yok. Başlığı yanlış yere açtıysam kusura bakmayın taşınabilir. Yardımcı olabilirmisiniz.
-
Elimde neredeyse hiç kullanmadığım Hatsan Mod 125 Sniper Vortex 5.5 var. Üstünde w&s 3x9x44 ışıklı dürbün var. Beraber satmak istiyorum ama ilan veremiyorum?
-
Üstatlar yorumlarınız için teşekkür ederim,
Şunu farkettimki bir konuda tecrübe eksikliği ve ne istediğini tam bilememek kadar kötüsü yok. İyi tarafı şu, son bir kaç gündür araştırmadığım incelemedim tüfek kalmadı. Tüfeklerin iyi yönleri kadar kötü yönlerini sorunlarını ve sorunların neden olduğunu araştırırken işin teknik kısmı filan baya şeyler öğrendim.
Ustalarla yaptığım yazışmalarda 5.5 tüfekle başlamam ayrıca kendini kanıtlamış daha sorunsuz tüfekler tercih etmem yönünde tavsiyeler aldım.
Şuan video sitelerindeki 300-500 metre atış reklamlarını ve başlangıçtaki potansiyel tüfek listemi bir kenara bırakarak sizlerinde tabsiyelerini dikkate alarak yeni listemi aşağıya yazıyorum. Pek kullanıcı yorumu bulamadığım için fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi merak ediyorum.
Hatsan Galatian Auto 5.5 ( yarı otomatik olması nedeni ile düz modeli ile arasında güç farkı olurmu?) ( Bir tüp ile performansı kabul edilebilir seviyede kaç atış yapılabiliyor?)
Hatssan Turkbull 5.5 ( Bir tüp ile performansı kabul edilebilir seviyede kaç atış yapılabiliyor?)
Huğlu Effecto 5.5
Bu tüfeklerle 100 metrede stabil olarak 5cm gurupman yakalamak çok mu hayaldir?