Emeğinize sağlık, güzel atışlar. Hangi red dotu kullandığınızı ve memnuniyet durumunuzu tam marka model olarak paylaşabilir misiniz acaba?
Vector optics rd 1x23x34
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Emeğinize sağlık, güzel atışlar. Hangi red dotu kullandığınızı ve memnuniyet durumunuzu tam marka model olarak paylaşabilir misiniz acaba?
Vector optics rd 1x23x34
Merhaba Hakan bey ürünle alakalı beğenmediğiniz ve kusurlu bulduğunuz kısımlar nelerdir
Kral mega, kral monarch,hatsan atp2, zoraki hp 01, sig sauer P226, crosman 1077
Denedim,.
hiç birinin namusunu sevmedi malesef?
Arkadaşlar 4.5 dome u denedim
Kutusu gerçekten güzel
Ama sadece o kadar
(Pellet atabilen tabanca tavsiyesi) adlı konuya göz atabilirsiniz.
Nereden aldınız
Av yapmıyacaksanız haniç çok zevkli bir tüfek
Emniyetli, isabetli, tepme yapmaz, sağlamdır komple çelik, temizlik istemez, fişek seçmez, 36 cal. (410) tek kötü yanı çok yakıyor
Ayda 30-40 fişek demişsiniz,bunda her atışa gidişte 10 - 15 kutu atarsınız.
Ben maliyeti düşürmek için fişek doldurmaya başladım(oda ayrı bir zevk)
Saygılar
yağlı Co2 tüpler var 30 40 atışta bir keçe pellet atıyorum
misina ve peçete yle arda bir temizliyorum
E
Eyvallah abi teşekkür ederim.Senin atışlarını incelemiştim yanlış analiz yapmadıysam eğer rws diabolo basicte güzel sonuçlar almışsın onu sipariş etmeyi düşünüyordum bende.Bu arada her tüp değişiminde mi kullanmalıyım gresi?
maksat oring yağlı kalması atış sıklığına göre değişir.
ben genelde atışın başında ve sonunda sürüyorum
Arkadaşlar abiler tekrardan selam. Bugün tabancamla ilk atışlarımı çok şükür yaptım. Yalnız şöyle bi sıkıntı oldu.P226nın şarjörü 8üst bölmede 8 de alt kısımda toplam 16 pellet kapasiteli ve her atış yaptığımda üst ve alt bölmede 1 yada 2 pelleti atmadığını gördüm bunun sebebi nedir pellet markasıyla ilgili olabilir mi yada şarjördeki bi üretim hatası bilemedim o yüzden sizlere sormak istedim. Kullandığım pellet tabancayı alırken yanında ücretsiz verdikleri Victory Sport Premium co2de Gamo marka.
tekrar hayırlı olsun
tambur tipi şarjör ler toplu tabanca gibi çalışır,tetik iğneği düşürmeden önceki boşluk ta tamburu çevirir
teteği ezmeye başladığın da iğne düşmeden parmağını tettikten çekersen tekrar bastığında bir soraki pellet e geçer.
pellet seçimine gelince o iş ayrı bi derya
7 gr ve altı pelletlerde daha iyi sonuç aldım ben bu silahta
nacizane tavsiyem bütçeye göre pellet çeşitlerini denemen dir.
bi de unutmadan tüp takarken silikon gres veya beyaz gres kullanmanı tavsiye ederim oring ömrünü uzatır.
Hayırlı olsun
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
sp226 nın slide yani atış sonrası hareket eden parçayıda 3d yazıcıdan çıkartmayı, böylece gazın bu kısımdaki enerji kaybı biraz daha azalıp atış sayısını yükselteceğini düşünüyorum. yine blowback olucak ama metal yerine daha hafif plastikten olacağı için artısı olur düşüncesindeyim.
Denemek lazım
Tabi metal sesin de ayrı bi sevki var
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Birde asg cz p09 blowback ile ilgili bir fikrinizi alabilir miyim? Daha önce tecrübe ettiyseniz eğer.
Bayiye cz p09 almaya gitmiştim aslında
Güçü iyi gövde daha hafif polimer üst kısım alüminyum bundan dolayı atış sayısı biraz daha fazlaydı yanlış hatırlamıyorsam
Ama tetiği ve ele gelişi çok hoşuma gitmedi
Sig sauer yanında oyuncak gibi kaldı (bana göre)
Bayide cz p09 almam konusunda ısrar etti iyi bir tabanca geri dönüşü ve arıza olmadığı konusunda
Dediğim gibi içinize sinmesi önemli bence.
Yarı otomatik tabancaları daha çok beğeniyorum açıkçası.Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için tekrardan düşüneceğim Sig Sauerı bu arada x five modeli hakkında deneyiminiz var mı?
X five kullanmadım
P226 alırken inceledim sadece
İkisininde artıları eksileri var
Ayarlı gez, şarşör kapasitesi xfive artıları p226 ya göre.
P226 tercih etme sebebim güçü, yedek şarjör fiyatı, tambur şarjör olması(çoklu şerid şarjör ler de besleme hatası) ve en önemlisi de zevkler ve renkler tartışılmaz
Yani alacağınız silahı mutlaka elinize alıp inceleyin dokunmadan içinize sinmeden almayın nacizane tafsiyem saygılar...
Merhaba öncelikle cevap için teşekkür ederim.Ben 226 ile ilgili yabancı forumlarda bir süre sonra şarjörden kaynaklı pelletin namluda takılma problemi veya şarjörün takılma problemi ile ilgili bir çok konu okudum özellikle 400-500 atış sonra silahın kullanılamaz olduğunu söylüyorlar siz ne zamandan beri kullanıyorsunuz bu tabancayı?
İki adet yedek şarşör le 7 aydır kullanıyorum 5.000 den fazla atış yapmışımdır. Bir şarşörde iki pellet yuvası bollaştı plastik parça sonuçta oda çok önemli değil problem olmuyor.
Bu arada tek tek pellet atmak istemediğinizi düşünerek sig sauer dedim ama demian08 arkadaşa katılıyorum isabet ve grupman istiyorsanız zoraki derim.
Ben ikisinide kullanıyorum zevk le
İkisinin de tadı ayrı
Saygılar...
Sig sauer P226 ben çok memnunum
İsabeti çok iyi, tetik ağırlığı gerçeğine yakın, tek sıkıntısı 48 - 50 pellet atıyor. Blowback ağır olduğu için oda normal diye düşünüyorum. Tavsiye ederim.
İlk resim ayakta 12 mt.
İkinci resim sabit 10 mt. Kapalı alanda