Hatsan novastar compact aldım:)
Emrah33 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Onur bey merhaba. Çok teşekkür ederim faydalı paylaşım için. Dün akşam gezinirken işk yolladığınıza benzer bir ürünü 110 tl kargo dahil aldım. Kargolanmasını bekliyorum. Kargoda sıkıntı çıkarsa bundan alabilirim
-
Çok teşekkürler. Tüfekle beraber bir dürbün geldi ama zaten tasco dürbünüm var. Yanında 6 litrelik scuba tüpü, dolum aparatı ve susturucu aldım. Şimdi kameraya cep telefonu takmak için aparat arıyorum, tavsiyesi olan olursa sevinirim
-
Tüp de aldım yanında. Belki de fazla para verip almışımdır bilemyorum, önceden haberim olsa olabilirdi.
-
Nova star compact aldım
-
Arkadaşlar merhaba.pcp tüfek almak istiyorum,bugün yarın kararımı verip almayı düşünüyorum.gamo coyote ve hatsan nova star arasındayım.nova star biraz daha ağır basıyor gibi ama kararsızım.siz hangisini tavsiye edersiniz ,sebebi ile bilgi verirseniz sevinirim.yanında scuba tüp de alacağım ayrıca.ilerleyen günlerde dürbüne kamera takma aparatı ve güzel çekim yapabilen bir kamera tavsiyesi de isteyeceğim .)
-
Ben de pcp alım sürecindeyim ve kararsızlık dizboyu konunuzu takip ediyorum