Hatsan 1000s Vortex Tüfeğimi Kurmaya Çalışırken Kurulmadı bi İçini Açıp Bakayım dedim ilk Açışım Değildi Açtım ve Piston İçine Çok Rahat Girip Çıkıyor Bir de Kurulmuyor Eskiden Söktüğüm De Pistonu İçine Yitmek Çok Zor oluyordu Şimdi Tek elimle İçine Yitiyorum Acaba İçine Yağ Mı Kaçtı yoksa vortex piston Patladı mı Bir fikrim yok şimdiden Teşekkürler
616sefatrk tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hepinize çok teşekkür ederim sağlıcakla kalın inşallah
-
Hatsan strike 1000s vortex modeli tüfeğimin tetiğini açtım temizlemek için fakat geri toplayamadım nasıl geri toplaya bilirim
-
Sorunu hâlen çözemedim fakat tetiğin içinden bi vida düştü acaba bundan dolayı mı
-
Çok teşekkür ederim bi tetik ayarı deneyeceğim
-
Büyük ihtimal tetik ayarı yapman gerekiyor kundağı söküp alt kısmının resmini atabilirmisin tırnakta problem olup olnadığını görmek lazım
-
Bu şekilde tetik mekanizması hocam
Büyük ihtimal tetik ayarı yapman gerekiyor kundağı söküp alt kısmının resmini atabilirmisin tırnakta problem olup olnadığını görmek lazım
-
Herkese iyi günler abilerim ben 3 ay önce bi tüfek aldım hatsan 1000s vortex modeli 1000 atış felan anca yapmışımdır geçen atış yaptım tüfeği çantasına koydum dolaba koydum bugün çıkarttığımda kurmaya çalıştım fakat kurulmadı namlu aşşağı doğru gelşyor çıt diye ses gelmiyor yani kurulmuyor bi yardım edecek varmı garantisi var göndesem mi yoksa evde yapılacak bir sorun mu