[Resim Engellendi: https://i.hizliresim.com/4jak2p.jpg] Selam beyler,kullanmış olduğum kral breakerın(5,5) sanırım namlu iç oringi yıpranmış ve atış sırasında hissedilir ölçüde pellet koyma yerinden hava geliyor. Marmaris sanayisine gittim az önce hidrolik işi ile uğraşan ve oring satan birkaç yer vardı ama maalesef dışta olan oringi bile bulamadım. Çok küçük bunlar dediler. İçi hiç sormadım bile zaten yıpratırım diye ellemedim biz takımı sipariş edicem İnternetten onunla çıkartırım artık.dolum ucuna kullanılanlarla aynı dediler onu da aldık ama daha küçük ve kalın o uç için kullanılanlar. Hobidaşlardan ricam şudur ki bu oringlerden kullanan temin edebilen varsa tam ölçülerinde göndereyim havalesini bana yardımcı olsun bu konuda. Şimdiden teşekkür ederim.
Kralın servisini aramanı tavsiye ederim anında çözüyorlar sorununu. Servisi hızlı ve çözüm odaklı. Resmini atarsın sana ne lazımsa gönderirler en garantisi böyle diye düşünüyorum. Ben sökerken ufacık bi vidasını kaybettim senin gibi aramaktan helak oldum en sonunda servisi aradım sağolsunlar fazlaca gönderdiler