Geç cevap verdiğim için özür dilerim, ben ultra 5.5 arıyorum. Saygılar
zaferaxu tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Zoraki ultra modeli midir? Kalibre nedir?
Resimlerini atabilir misiniz?
0506 295 4045
-
Selamlar
Ankara içi olursa çok iyi olur. Temiz faturalı 5.5 zoraki ultra arıyorum
-
Güncel midir?
-
-
Ankara bıraktı galiba forumu
-
Programın nasıl kullanılacağını anlatan bir link var mıdır?
-
Teşekkür ederiz emeği geçenlerin ellerine sağlık
-
Takip ediyoruz Cihan hocam
-
Cricket kullanıp kötü diyen görmedim, Nemesisi tavsiye ederim Ankaradaysanız gelin bakın deneyin bendeki Nemesis i
-
Çok tecrübeli değilim hep Hasan marka kullandım ama Kral Nemesis in tetiği beni benden aldı.
-
Pcp de kullandığımız dürbünleri yivli tüfekte kullanabilir miyiz?
-
Forumların güzel yanı bu işte, şu Whatsup grupları forumları öldürüyor ama
-
Kutu sağlamdır
-
Tüfeğimi mecburen satışa çıkardım. Çocuklara batıracak uygun bakıcı bulamadığım için gece çalışıyorum gündüz çocuklara bakıyorum. Hiç zaman bulamıyorum
-
-
Çok sesli mi çalışıyor?
-
Benim deneyimlerin sonucunda eğer hava tasarruf tüfeği almak isteyen varsa kesinlikle Nemesis alınmalı. Tam güçte 5.5 namluyla 150 pelletten fazla atıyordu, ilk atışa gittiğim gün bizzat sayacağım 5.5 namluda ne kadar attığını. Pellet seçimine gelince Spot On Pars 18,13gr - H&N Baracuda Hunter Extreme 18,52gr - H&N Rabbit Magnum II 25,62gr - JSB Diabolo Jumbo Straton 15,89gr ve JSB Diabolo Exact Jumbo Heavy 18,13gr pelletleri arasında benim tüfeğimin en sevdiği pellet JSB Exact Jumbo Heavy 18,13gr oldu. 220bar civarında dolduruyorum tüfeği ve tam güçte çok güzel sonuçlar alıyorum bu kombinasyon ile. Diğer bir konu da 6.35 namlu için onda da birçok pellet denedim en iyi verim aldığım pellet de JSB Diabolo Exact King Heavy 33,95gr oldu. Eğer 6.35 pelletler biraz daha uygun olsa fiyat olarak kesinlikle 6.35 namluyu çıkarmam o derece keyif veriyor
6.35 i henüz takmadım zaten pek bir alternatif yok. 4,5 takılı spoton pelletleri denedim verim alamadım dürbün montajı ile alakalı bir sorun vardı galiba zamanda biraz kısıtlıydı. Bu sebepten ilerde deneyimlerimi tekrardan yazarım.
Atış sayısı dediğiniz gibi muazzam biraz daha gücü yetse bir kutu pellet atacak
-
Elinize sağlık emek vermiş onca fotoğraf çekmiş video yapmışsınız
-
Bir süre 5.5 mm kullandıktan sonra bu kalibrede ideal pelletin Spoton 18.13 grain olduğunu teyit edebilirim.Jsb bir numara tamam ama fiyatta da bir numara
Ve bu akşam zorlaya zorlaya vidaları açmayı becerdim.Acilirken çat çut etti neyle sıktıysalar sırada 4.5 namlu var. Bu kalibredeki deneyimlerimi daha sonra yazarım
Saygılar