ATLANTIS tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
100 mt attıgım bir video vardı onuda ekledim
-
benim kendi pcp lerim 5.5 ve oldukca isabetli youtube kanalımda videolarım var yaptıgım denemeler vs
-
Tahliye var fazla kurşunu dışarı atar aynı çap icin istediyiniz gr basabilirsiniz ayrıca halow derinliyi de isteye göre ayarlanabilir
-
kurşun kesme şuan yok düşünüyorum ama elektirik motorlu olur sanırım bitek kurşunu elle itmek gereken bir sistem boş bi zamanda projelemek lazım
-
herkes kendi solidini kendi yapsın diye yaptık 4.5 5.5 6.35 için sipariş uzerine yapılacak bir adet kalıbı ile birlikte 650 dolar FİYAT V2 modeli için ilgilenenler için
tel:0532 799 61 60
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.BU İLK YAPILAN VERSİYON V1