Usta bnde araştırdım ama yatagun dampa da karar kıldım çokta memnunum 1000 kadar atış yaptım çok şükür bi sıkıntı yok tabi bnm tüfeğim mod 55s güç olarak orta düzeyde mod 135 tepmesi nasıl bilmiyorum
Hondawingo tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Genelde yaylı havalılar fiyat itibarı ile uygun oldukları için ilk başlayanlar tarafından çok tercih ediliyorlar. Üzerinde dürbün güzelde görüntü olunca alanlar artıkıl merkezini hangi noktaya tutarsalar mesafe ayırt etmeksizin orayı vuracakları düşüncesiyle alıyorlar. Sağolsun bizim av bayiileride yanında hediye diye verdikleri dandik saçmaların biri Anya’ya biri Konya’ya gidince kimsede heves kalmıyor.
Yaylıda dürbünü iyi ayarlayıp, atış tecrübesi kazanmak çok önemli; pcp gibi değil.
Tüfek, namlu, dürbün vs yanında saçma işi çok önemli. Kaliteli saçma çok farkediyor.
Aynen dediğiniz gibi bn tüfeği alırken yanında extra jsb ve spoton pellet aldım çok iyi ikiside hediye gelenleri denedim dedğiniz gibi çıktı ☺️
-
forumda bir çok mod bilmem kaç alıp bir kaç hafta sonra yarı fiyatına satan insan gördüm. ama bu mod 55 te bir sır var. görüntü güzel, isabet güzel, fiyat güzel ama rağbet az. güle güle kullanın.
Çok teşekkür ederm saolun ?
-
Evet optima 3x12x44 yatagun dampa ile sabitledim
-
[Resim Engellendi: https://hizliresim.com/Ba1MBg]
Merhaba arkadaşlar bugun mod 55s 4.5 yaptığım grupman 25 m de jsb 8.44 grain ısınmaya başladım tüfeğime ilerleme var biraz daha iyi olması için uğraşacam
-
Anladım abi bnde alacam bakalım hangisine kısmet olursa hunter 440 yada mod 55s
-
Anladım usta hangi pellet kullanıyordun
-
4.5 için de geçerli mi isabet konusunda
-
stoeger ve ekol marka
Ekol aldığımda 6.35 di namlusunu 4.5 ile değiştirdim
Bende mod 55s ve hunter 440 arasında kalıyorum kararsızım nasıl etsem bilemedim
-
Marka modeli nedir abi
-
Malesef
Anladım usta ben 4.5 olanını almayı düşünüyorum
-
Merhaba gurupman ve isabet bekliyorsan hiç bulaşma.beni hobiden soğutuyordu azdaha.tahribatı iyidir fakat gamoya vereceğin paraya uygun bir pcp alirsan daha memnun kalırsın.tabiki hali hazırda pcp kullanmıyorsan.
5.5 mm olan mı kullandınız
-
700 tl buldum arkadaşlar 4.5 mm almayı düşünüyorum umarım pişman olmam
-
Yok mu soruma cewap verecek olan?
-
Ben de almak istyorum hangisi önerirsiniz 4.5mm yoksa 5.5 mu grupman ve isabet olarak hangisi önerirsinz