güzel sevindim
Dmcl1 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
zoom halkasının vidasını hafif gevşetip biraz ileri geri çevirip tekrar sıkıştır belli yerde tekrar yakalayabilir...
-
diana mod 470 th ....listede olmadığı için 460 işaretledim...
-
470 kullanıyorum ...envarterimde en sevdiğim tüfek...kalite kukuyor ve çok güçlü ayrıca 54 veya 56 bakınıyorum sırf şu geri tepmesiz sistemi merak ettiğim için...
-
diana 470 in üzerinde 2,5-10x50 optima taktım tek parça ayakla kullanıyorum epeydir bozmadı ama her an dürbünü kıracak yazık olacak diye endişe ediyorum şimdi elime hawkenin 2-7x32 si geliyor acaba bunumu taksam ? fikirlerinizi alabilirmiyim...
-
şöyle bilgi verebilirim belki sipariş verince işinize yarar:
elde oyarak yapılacak ise işçilik maliyeti artar. bu işin ustasını bulmanız daha doğru olur, model yelpazesi ve ölçü ayarlamasında tecrube gerekiyor.
makinada (cnc router) yapılacaksa aynı şartlar geçerlidir (kundağın 3d boyutlu modeli gerekecek). makinada 4 eksenli ise daha kolay yapılır.
Büyük şehirlerde pahalıya gelir. belki iş yükü olmayan atolye bulursunuz sırf iş olsun diye maliyetine yapar.
ayrıca kullandığı malzemeye ustanın dikkat etmesi gerekiyor (eğer bu işi yapmamışsa daha önce).
teşekkür ederim bilgi için ...yaparım diyen çıkarmı forumda artık bakıcaz...
-
herkese merhabalar...
inşallah konuyu doğru yere açmışımdır ?
çok sevdiğim gamo cfx (siyah plastik kundak) için ağaç kundak arayışlarına girdim...nasıl temin edilir veya yaptırma şansım varmıdır ?
bilgilerinizi rica edebilirmiyim...teşekkürler...
-
-
-
paylaşım için teşekkürler...
-
çok güzel ...tebrikler...
-
merhaba... cometa orion için yedek şarjör arıyorum...linkteki görselden...
https://www.carabinasypistolas.com/en/multi_shot_…a_cal_5_5mm.php
-
-
Bende var
rica etsem 0532,3023605 ...
-
dolum hesaplayıcı(uygulama yada pc progamı veya web sayfası) nereden bulabilirim ?
-
cevaplar için teşekkür ederim...
-
peki Air Stripper da sesi azaltırmı ? yani moderatör kadar olmasada ses düşürme amacıyla ve aynı zamanda şık göründüğü için kullanılırmı ?