Hatsan Flash 101 pcp tüfek hakkında kullanan arkadaşlarımız iyi ve kötü yanları nelerdir?
Tecrübeleriniz nelerdir?
Almayı düşünen herkes için yorumlarını belirtebilirlerse çok güzel olur diye düşünüyorum.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Hatsan Flash 101 pcp tüfek hakkında kullanan arkadaşlarımız iyi ve kötü yanları nelerdir?
Tecrübeleriniz nelerdir?
Almayı düşünen herkes için yorumlarını belirtebilirlerse çok güzel olur diye düşünüyorum.
Hafifligi benide cok cezbediyor Flash in ama alinirmi diye cok kararsizdim.. siz herseyiyle cok guzel aciklamissiniz ve tekrardan beni cezbetmeye basladi diyebilirim.. o kurtu aklima dusurmeseniz iyiydi.
İnceleme ve bilgilendirici yaziniz icin ayrica tesekkurler..
Bir arkadasim su fotograf makinelerine takilan UV Filtrenin gunesli havalarda durbunun gorusunu ve goz yormasi problemlerini ortadan kaldirdigini soylemisti.. ben hic denemedim ama dilerseniz alip deneyebilirsiniz..
Capak gibi problem falan mi var ustad? Acma sebebiniz nedir? Birde wrangler moderator acilabiliyor ama disli kisminda yapiskan yada silikonumsu birsey surulmus plastik kisima zarar vermemek icin isitma yontemi biraz zor.. ben sicak buhar onerebilirim.. bu sekilde plastik aksama zarar vermeden isinma islemi olabilir..
Diana kesinlikle guzel ve basarili tabi fiyay sıkıntiniz cok yoksa.
Simdiden alanada satanada hayirli olsun.. keyifli kazasiz belasiz atislarda kullanilmasi dilegiyle
Wrangler bence en iyisi diyebilirim..
Bence jsb gereginden pahali ama yinede en stabil pellet gibi gorunuyor.. ucuz olsun yerli olsun dersen ince mehmet tabi capak temizligi yapma derdi var.. ondan sonrasi icin uygun spoton var... Birde yerli olarak şahi bullet cikti ama daha deneme firsatim olmadi
Yurtdisindan getirilirken tasinma esnasinda zarar gorme vede degisim gibi iade gibi konularda sıkıntı yasama soz konusu olabilir.. tabi gozle gorerek almak daha avantajli gibime geliyor.. ama yurtdisinda fiyatin uygun olusu insanlari kesinlikle cezbediyor
Bu guzel inceleme icin tesekkurler
Tebrikler ustad
Oncelikle herkese merhabalar. Konular daha oncede acilmis olabilir.. ve bircok okumus oldugum konudan sonra pcp tufek alma konusunda 2 model ve kalibre konusunda kararsiz kaldim.. yardimlarinizi tavsiyelerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum..
Beklentim tahribat ve uzun mesafe maksimum 150m kadar isabetli atis yapabilecek guzel bir pcp tufek sahibi olmak.. tabiki bunun icin durbunude temin edecegim..tup veya pompa her 2sinide alabilirim..
simdiden herkese tesekkurler..
Dusundugum modeller:
Hatsan BT65 SB Elite LW 5.5mm veya 6.35mm
Hatsan Nova Compact LW 5.5mm veya 6.35mm