İlgilenen arkadaşlar için tel 05056321825
Pathos tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
Haklısınız teknik detaylara ve kullanım videolari eksik çoğu ürünün
-
Kral da sıkıntı bence ürünlerinin tanıtımlarını çok iyi yapamıyorlar. Yani ithal ürünlerin bile bir sürü videosu var ama Kral'ın yeni ürünleri np 500, revolt, ekinoks vs neredeyse hiç tanıtım videosu yok. Sitelerde ürünlerin bilgilendirmeleri eksik. Elin rusu bile Kral'ın yeni ürünleri için bir çok video çekmiş ama bizden kimse bununla ilgilenmemiş. Diyeceksiniz ki internette bu tip silahlar için video konulması ile ilgili yasal sınırlama geldi. Tamam ama bari ürünlerin teknik bilgileri olsun satış sitelerinde. Ekinoksu satan 10 site var 5i tüpüne 500 cc demiş 5i 425 cc??? Haa markayı kötülemek için söylemiyorum. Bende np 500 ve ekinoks modellerini en kısa zamanda satın alacağım. Çok beğendim. Ama ürünlerle ilgili bilgilendirmeyi zar zor kendi imkanlarımla elde ettim. Hani biraz daha ilgilenilse daha çok kullanıcıya ulaşacaklar sanki....
-
Pompa dahil her türlü bakımda kralı tek geçerim.
-
12 ga ile bu atışlar çok iyi. Tebrikler
-
Bu arada moderatör taktiktan sonra atışta savrulma olursa eksen hatası vardır. Namlu ucuna tam oturması için teflon bant kullanarak deneyin. Yine olmadı bir tornacida moderatör ekseni ve pasosunu kontrol edin.
-
Ben pcp ye 30m atışlarıyla başladım. Forumdan öğrendiklerimle 100m ye kadar başarılı atışlar yapabiliyorum. Emeği geçenlere teşekkürler
-
Teşekkür ederiz
-
Almanya'dan dürbün alan arkadaşım da ürünü gümrükte bırakmıştı. Son durumu nedir ogrenebilirsem paylaşırım burada
-
Kendi arazimizde bile çekinerek atış yapıyoruz..
-
Kullananlar memnun bütçeye uygunsa güzel pcp
-
Vortex sistemli tüfeğin yayliya göre daha az sarsıldığını atislarda biz de test ettik.
-
Takipteyiz?
-
Hercules de guzel, ağırlıklı problem olmaz ise
-
Wrangler typhoon aldım gayet güzel. Tavsiye ederim
-
Amaca göre almak lazım. Araçtan inip atış yapma imkanı varsa kutu, yürüyüş yapılacaksa illa askılı kılıf lazım
-
Gamo studzen kullanmıştım hala niye sattım diyorum..
-
Co2 kullanımı kolay ve seri atış imkanı var.
-
Bu yüzden servise giden çok pcp oldu
Bilgi için teşekkürler