Hikmet88 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Standart gibi aslında 100-200 bar arası 30-40 arası pellet atıyor bende güçlü olduğundan olabilir diye steskur vidasını 2 tur düşürdüm ve spoton 26 grain solid pellet aldım deneyip bakicam duruma

18.13 türü hafif pelletlerde en ideal hız 880-900 fps dir daha hızlı olduğunda hafif pellet olduğu için havayla olan temasıyla sapma artar.. büyük ihtimal sizde 1000 fps ye yakın 18.13 ün çıkış hızı bu nedenle grupmanı dağıtıyor..

Hocam bu 18.13 grain nasıl 930 FPS stabil gidiyor bende BT 65 var ölçüm yapmadım ama bar göstergesi 110-120 bara düşene kadar pelletler uçuyor gücü azalınca atış yapabiliyorum 35 metrede dolu tüple 15cm ancak grupman yapiyo 120 bar altına düşünce birkaç santim grupman oluyor 26 grain pellet sipariş verdim gelsin birde onunla deniyecem inşallah tüfek güçlü olduğu için sapıtıyordur

Cronyle ölçüm yaparak atış yapmayı deneyin kullandığınız tüfek regülatörlü olmadığı için çok stabil atış yapmaz fakat sizin söylediğiniz gibi grupmanı çok dağınıksa yakın mesafede hava sarfiyatı çok fazla olabilir. Servisine gönderip test etsinler imkanınız yoksa

internette askermekani.com sitesiyle ürün satışı yapan bir site var arkadaşlar kesinlikle önermiyorum..

sebebine gelirse iletişime geçip bir ürün hakkında bilgi almak istediğim de cevap olarak şu mesaşı yolladılar : hdjejkdldjllel

Aradan bir kaç saat geçtiğinde aynı ürüne tekrar siteden baktığımda fiyatını değerinden daha da yükselttiklerini gördüm..

Esnaflık ahlakları bu lafın kısası tercih sizin..

daha önce incelemiştim insanları kazıklamaktan başka işe yaramayan bir site .Şöyle izah edeyim başka bir siteden 45 tl ye aldığım tactikal tüfek dipciğinin aynısını bu sitede 389 tl +kdv ye yine başka bie sitede 55tl ye satılan tactical kabzeyide 469tl+ kdv ye satıyorlar insanları aptal zannediyorlar

Bu sefer diğer sitelerde 1700 lira olan bir ürünü 1400 e koymuşlar mesaj attım orjinal yeni ürün mü yoksa eski modeli mi diye yanıt yok

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Vector tourex 6x24-50 FFP dürbünle yaptığım atışlar 25 metreye sıfırlama yapmıştım sadece başka sıfırlama yqpmadım. uzaklık arttıkça sadece hedefin daha üstüne nişan almak gerekir buda kullandığın pellete tüfeğin gücüne göre değişir kullandıkça alışılır.

1 yıldır ffp dürbün kullanıcısı olarak sıfırlama olayına açıklık getirmek istedim. Öncelikle hocam hangi dürbünü alırsan al sıfırlamadan sonra 25 metreye attığın pelletle 100 metreye attığın pellet hedeflediğin noktaya aynı şekilde isabet etmez.. uzaklık arttıkça sürtünmeyle pelletin hızı azalacağı için düşme yapar ve hedefin aşağısına isabet eder.. şimdi gelelim ffp dürbünler ne işe yarar bu dürbünlerde sıfırlama yaptıktan sonra attığın pellet rüzgar olmadıkça 25 metreyede atsan 100 metreyede atsanda sağa sola sapmaz sadece uzaklık arttıkça hız kaybından dolayı aşağı düşer. Ve kullandıkça zamanla her mesefade kaç dot aşağı düşeceğini artık hesaplarsın hocam. Bu nedenle ffp öneririm.

Harici İçerik youtu.be
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Harici İçerik youtu.be

Harici İçerik youtu.be