Meseduzu tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

resim eklemeyi bulamadim bulsaydim daha kolay anlatirdim. yerli namlu ceketi (namlu kilifi) artik her ney ise bunu yaparken transfer portunun yani sari ve beyaz olan iki parcanin cekete girdigi yerdeki disleri cnc torna gibi hassas acamadiklarindan transfer portu kacik eksen olarak montaj oluyor.ondan kaynakli sorunlar olabiliyor. mesala benim tufegim impact namluyu yerine sokuyorsun ucundaki parcanin ekseni kacik oldugu icin transfer bologuna tam merkezli girmiyor sorun cikartiyor. cift tarafli port kullanicaksin cevirmek istiyorsun dans ediyor. can sikici olaylar.

bu her ikisinede oluyor.

70 cm FX namlu ceketi lagzim. Orjinal olacak yerli yapım istemiyorum. Görsel olan en dış ceketten bahsetmiyorum. Ucuna unf dış takılan arkasinada transfer portu takılan içinde astarı bulunduran 14 mm çapında olan ceketten bahsediyorum.

Her ikisinide kullaniyorum. Airmax daha cok net ve keyif veriyor. Artikil ve bakis acin cok ferah digeri ise bir delikten bakiyormus hissini yansitiyor. Yuksek zoom avantaji var ama uzak mesafelerde yuksek zoomda klik kurtarmiyor yine 12 18 zoomlarda atiyorsun. Yine ayni hesaba geliyor.

Bende ilk sahiplenenlerdenim. İsabeti kotuydu namludan pellet gecirdim gordumki namluyu ters acmislar soklu kismi ucta olucagina dolum kisminda. Bende aradim fabrikayi tufegi komple gonderin dediler. Kargoda tufek gondermenin sikinti oldugunu sadece boruyu gondermeyi teklif ettim kabul etmediler. Konu bu sekilde kapandi. Suan tersten acilmis pelete bol gelen bir borum var.