Artık e sistemde direk gözüktüğün için hemen, adresine gelip el koyarlar ve para cezası var
Relentles tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
2litrelik scuba almıştım ben isterseniz özelden bilgi verebilirim burda yasaklanmayalım kişisel bilgilerden dolayı
-
Nitro pistonlu ürünlere bakmanızı öneririm sonra daha iyi bir bütçeyle tüp de alarak farklı tüfeklere geçersiniz
-
keskin nişancıların temel eğitlerimde kullandıkları tüfeklerin replikası olarak piyasaya çıkmıştı ilk zamanlarında halada en popüler havalı tüfektir BT65ler
-
Dürbün lerden hangisi kaldı
-
Neden 6.35 öğrenebilirmiyim deneyimledim açıklayıcı detay verebilirim
bende deneyimlerinizi merak ediyorum genelde havalı pcp de olsa kalibrenin yüksek oluşu daha bi cezbedici oluyor sanki bir domuzu rahatça vuracakmış hissiyatı veriyor
-
BAS Profesyonel Metal Oto Araç Hava Kompresörü 12v-13,5v Fiyatı, Yorumları - TrendyolBAS Profesyonel Metal Oto Araç Hava Kompresörü 12v-13,5v yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comCarub Araç Oto Lastik Şişirme Kompresörü Pompası Çift Pistonlu Çantalı Fiyatı, Yorumları - TrendyolCarub Araç Oto Lastik Şişirme Kompresörü Pompası Çift Pistonlu Çantalı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bu tip kompresörler iş görmezmi
-
kendisinden özel yapım derya mk12 almıştım mükemmel bir tasarım derya firması ciddiye alsaydı şuan av tüfeklerinde başka markayı kimse tercih etmez
-
O adrenalini yüksek haliyle hırsız bu oyuncakların etkisini hissetmez diye düşünüyorum. Hissetse bile herhangi bir durduruculuğu olmadığından daha kötü sonuçlar doğurabilir.
haklısınız zaten amacım daha çok görselinden ve kullanım kolaylığından hobi olarak almaktı av bayilerinin de saçmalıkları ve dolandırmaya çalışmaları bitmediği için zorluk çekiyoruz normalde o mühimmatlardan satabilirler ama bilerek plastik topları 10 dolara alıp burada 100dolara satmaya çalışıyorlar insanı soğutuyorlar
-
2.el değilde sıfır alırsan sağlam bir bayi var 6.35 yaptırıp getirtir
-
Kaucuk toplara iğneler geçirerek denedim sağlam etkili oluyor ama tebeşir topu yada kaucuk top belli bayilerde var onlarda sağolsun 10 katı fiyatına satıyorlar bende 2 adet hdr50 kullanıyorum eğer bu killer mod mühimmat değilde kauccuk top kullanırsanız hırsızın komple çıplak olması lazım başka türlü elbise üzerinden hiç etkisi yok
-
-
-
Özel namlu giydirme ve 66cm yedek namlu vardır ( görseldeki namlu giydirme ve yedek namlu özel üretimdir )
ek olarak tüm ekipmanlar da görselde mevcuttur
Bipod çatal ayak , yedek 10luk şarjör , 1. kalite profesyonel atış kulaklığı , temizlik ekipmanları , çok sayıda fişekte mevcuttur ( hediye olarak 4-5 kutu veriyorum)
Hardcase özel çantasıyla birlikte normal 51cm set harici + olarak bir çok ekipman ve yedek parçasıyla beraber devretmekteyim tüfek sıfır ayarındadır tamamen görsel amaçlı fotoğraf çekimlerinde kullanıldı
Fiyat olarak piyasası bellidir sadece klasik çanta içeriğiyle devreden kişilerde 20bin gibi bir fiyatlandırma var burdaki tüm herşeyle beraber 15000TL istanbul içi alıcısı olursa yardımcı olurum
PCP ile takas olabilir
-
tüpün detaylı fotosunu alabilirmiyim kaç kez dolum yapıldı
-
piyasada swiss arms p1911 modeli sa941 bulabiliyormusunuz çok araştırdım ama sitelerde hep stok dışı olan modellerde blowbackli aşırı pahalı var
-
ö.m gelirsen detaylı bilgilendiririm burdan reklam söz konusu olsun istemem
-
bütçeni açıklarsan çok kısa sürede yardımcı olunur bence...
-
tanıdık kişi vasıtasıyla yurt içinde 6-7bin tllik bir dürünü 2bin tl ye getirme şansım oldu bu tür imkanlarınız varsa kullanın
-
düşündüğün fiyatıda belirtirsen daha net yardımcı olabiliriz