Merhabalar, bir yıldır kullanmadığım hatsan Nova compact'ın sanırım oringleri patlamış. Tam dolum olmuyor, tüp geri boşalıyor. Bakım için nereye göndermem gerekiyor, İstanbul içinde yapan yer var mıdır?
anypis tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Ben de peletleri seçtim. İki farklı pelet çıktı kutudan. Hiçbiri orjinal kutudaki pelete benzemiyor. Ucuz bir şey olsa çok da ciddiye alınacak birşey değil. Pazartesi fotoğrafları çekip satıcıyla bir konuşacağım, bakalım ne diyecekler.
-
Merhaba arkadaşlar,
Geçen gün çok bilindik bir online mağazadan jsb exact king heavy pelet siparişi verdim. Ürün elime ulaştı ama peletlerin şekli çok garip. Daha önceden aynı yerden 5li paket almıştım. Aynı seri, aynı grain pelet olmasına rağmen yeni gelenin bazılarının iç kalınlığı geniş bazısı dar. Yan baskı kalıntıları var. 50mt'de 1-2 cm grup oluşurken şimdi 20 cm kadar satılıyor atışlar.
Daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mıdır?
-
Konu biraz eski ama, hatsan nova compact için hangi regülatörü önerirsiniz?
-
-
Başpınar koçerler tıbbi gaz firması dolum yapıyor.
Dolum fiyatları nedir acaba?
-
Gümrükten geçerken sorun olmadı mı?
Hem izin, hem de gümrük vergisi sorunu yaşanıyor şu anda. Amerika dan %20, Avrupa dan gelen ürünlere %18 oranında vergi ödemek gerekiyor daha önce forumda okuduğum yazılarda.
Ben de yurt dışına gidecek bir arkadaşıma dürbün sipariş verecektim fakat seyahat güzergahında değişiklik olunca iptal oldu. İyi ki de olmuş, getirecek kişi adına "ithalat izni yazısı" olmayınca gümrükte takılıyormuş.
NOT: Emniyet Genel Müdürlüğünden "İthalat İzni" alan arkadaşlar varsa nasıl aldıklarını ve örnek dilekçeyi burada yayınlarsa çok seviniriz.
Büyük ihtimalle sırt çantasında yurtiçine girerken gümrüğe beyan edilecek kısmından geçmezseniz kimse gümrük, vergi sormaz. Çünkü sınır güvenliğinden çıkış yapılan ülke sorumludur, Orada da çok çok açıp bakarlar. giriş yapılan ülkede sırt çantasına bakmazlar (aktarmanız yoksa).
-
Bi arkadaşıma getirtiyordum gümrükte takıldı. Emniyet genel müdürlüğünden yazı bekliyoruz dürbün gümrükte bekliyor.
Geçmiş olsun, karayoluyla bile o kadar dikkat ettilerse, havayoluyla zor gelir...
-
Cevap için teşekkür ederim. Ben yurtdışına kara yoluyla çıkış ve kara yoluyla giriş yapacağım. Kapıkule sınır kapısından, orada x-ray'e sokuyorlar ya çantaları hani sorun olur mu, "bu ne kardeşim" derler mi diye tereddüt ediyorum.
Sınır kapısından geçerken x-ray'e girince çantalar durum ne olur sıkıntı olur mu, düşündüğüm durum bu, oradaki memura bu dürbün normal dürbün zaten ülkemizde de aynılarını alabiliyoruz gece görüşü yok desem bile kıllık yapıp işi yokuşa sürer yada el koyar mı.Hocam Dürbün alıp sorun yaşadınız mı?