Tabi ki güzel olur bir konu altında toplamak. Benim de BT65 ve Recluse .357 tüfeklerim için custom dipçik çalışmalarım olacak.
En kesin yol epoxy kullanmak. Epoxy reçineyi bir fırça ile üzerlerine sürerek birbiri üzerine plastik cırtlarla düz duracak şekilde dengeli sıkın ve en azından 1 gün sıcak bir ortamda bırakın, etrafı temiz tutmak için streç film kullanabilirsiniz sarmak için, epoxy yapışmayacaktır bu filme. Kuruduktan sonra istediğiniz şekli vererek zımparaya başlayabilirsiniz. Epoxy hem yapıştırır hem de içine nem almasını önler.
Piyasada epoxy hazır kitler hep 3kg gibi büyük ambalajlarda, eğer 1 kg lik bulamazsanız ben size 500 ml (400ml reçine 100ml sertleştirici 4/1 oranında karışma oranı) gönderebilirim ücretsiz, tekne yaptığım için ton bazında alıyorum boşa fazladan para vermeyin.
Merhaba hocam. Epoxy ton bazında alınca fiyat avantajı nasıl oluyor? Benim de epoksi ile ilgili projelerim var ama epoksi çok pahalı.
Kırık camları birbirine yapıştırıp masa yüzeyi veya pencere gibi şeyler yapmayı düşünüyorum. Epoksi gibi yapıştıracak daha uygun fiyatlı yapıştırıcılar var mı?
Doğada gezinti yaparken dere kenarına atılmış çokça kırık cam gordum. Bu camları alıp özel bir kalıp vs kullanıp değerlendirmek istiyorum.