Tabanca olarak kullanabiliyorsunuz zaten dipçik çıkabiliyor en büyük avantajı o. Tabanca olarak çok iyi grupman yapamayabilirsiniz. Ama dipçik olayı tamamen değiştiriyor. Tüfek tabanca arası bir şey oluyor isabeti de oldukça yüksek oluyor. Bunu bi düşünün derim.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Hali hazırda elimde kırmalı bir tüfek olduğu için. İkinci “tüfek görünümlü” bir ürüne ihtiyaç duymadım. Bu yüzden dün hatsan mod 25 spariş ettim. Sanıyorumki bugün elime ulaşır. Bakalım memnun kalacakmıyım
Edit: tabanca bugün akşam üzeri elime geçti. Evde 2 metre mesafeden tabacanın yanında gelen pellet stoperine atış yaparak test ettim. Hatsan turcar ait tact combo model uzun namlulu havalı tüfekten sonra bu tabancanın kurulumu biraz sert gibi geldi. Hani kurulumu geçtim geri kapatırken bile çok zor kapanıyor. Sanırım fazla sıkı monte etmişler. Bu arada tabanca 4.5mm. Henüz arazide 10-20 metre atışları yapamadığım için bu mesafelerdeki etkisini bilmiyorum. Şunuda eklemekte fayda var, tabancanın ağırlığı 1260gr civarında ve elle nişan almak ağırlığından dolayı kolay değil. Nişan alırken elinizde biraz sağa sola yalpalamalar oluyor. Şimdilik izlenimlerim bu yönde