peki abi tüfek almak nasıl olur hem av için filan yanında dürbünü taşıma kılıfı pelleti hedef kağıdına kadar geliyo 500 tlye yoksa tabanca mı daha mantıklı olur
togiminatii tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
sonuç nedir abi silah geldimi servisten
-
tmdir abi senden haber bekliycem bide beretta 92 fs buldum o nasıl bir makinadır diyelim pt 92 olmadı cp99 mu yoksa f92mi daha mantıklı olur
-
tmdır abi senden mesaj bekliyorum pt 92 sıfırını 500e buldum birkaç sitede olursa onlardan alacağım seri mod iptal edilirse
-
yaşadığım şehirde verebileceğim herhangi bir servis yok herhangi bir av bayine versem onlar servise verirler mi bide kesin iptal ediliyor mu seri atış peki bide yeni başlayan biri için cp99 mu yoksa kwc m1911 mi çünkü 2. el alıcam cp99 buldum beyazı 490tl 1911 570 diyo hangisini almam daha mantıklı olur
-
Hakan abi konunun linkini atabilir misin bulamadım da bide kwc 1911ler nasıl onlarda gerçekçi ve kullanması zevkli diyorlar 4.5mm bb olanları
-
abilerim bu iki silah arasında gidip geliyorum bana bi yardımcı olabilir misiniz hangisi daha iyidir
-
peki walther cp 88 veya cp 99 nasıl modellerdir acaba
-
revolverda olabilir diğer tiplerdede ama revolver olursa 6 inc değil de 4 inc olursa daha iyi olur diğer tiplerdede olabilir ama
-
hocam güzellerde fazla büyükler ekstra olarak ise topu hareketli değil peki yurt dışından sipariş versek gelir mi bilginiz varmı bu konu hakkında
-
merhaba 1aydır pellet atan havalı tabanca arıyorum bu konuda yardımcı olabilirmisiniz