Topcu tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

merhaba bende var. hatta şuan satıyorum. link aşağıda dilerseniz inceleyebilirsiniz. Taşındım ve artık işlerim çok yoğun. Arazi bulmakla da uğraşamıyorum artık. isabet oranı vs gayet iyi. sorunuz olursa yanıtlarım.

The content cannot be displayed because it is no longer available.

Teşekkür ederim silahi aldım.

Arkadaslar selamlar,

Binbir hevesle bekledigim tufegim bugun geldi ancak sonuc husranlar ☺️ kisaca sorunlara varsa cevap rica edecegim.

1. tufek ates etmiyor, geldiginde manometrese 200 bar gorunuyor sarjoru taktim emniyeti actim ama tik yok.

2. Yanlislikla namluya 2 pellet sürdüm cikartmanin yolu var mi? Destek icin simdiden tesekkurler

Kurma kolunu sonuna kadar çek şık diye ses gelir, o zaman silah kurulmuş olur. Eğer tüfeği kurmazsan bi daha kurma kolunu çekersen ikinci pelleri yuklersin. Ben iki pellet yükledim atış yaptım. Hiç bi sıkıntı olmadı. Ama sen harbi ile cikartabilirsin.

5.5mm18.13 /// ve 4.5mm jsb son dakika haberleri fiyat olarak nedir acaba

Ben en son 175 duymuştum dolar zirvede iken

Şimdi düştü 300 olmuştur ..

Tepki.....yokmu katılan Yiğitler:?:

Evet jsb fiyatları çok yüksek alınacak gibi değil. Yerli olana umut bagliyoruz ama maalesef. Spoton biraz iyi gibi yinede jsb performansının yarısı. Benim anlamadığım bu pelleti üretmek çok mu zor.

Sanıyorum son zamlardan sonra Jsb ye hem ulaşmak hem de satın alabilmek zorlaşacak. Yakında "açık Jsb" şeklinde tane ile satılmaya başlarsa şaşırmam. Bu yerli pellet üreticileri için bir fırsat aslında, umarım kaliteyi biraz daha yükseltebilirler.

Kaliteyi yakalasalar yerli kullanacam. Ama maalesef.

Merhaba, havalı atıcılığa yeni merak sardım, hali ile bir tüfek arayışına girdim, Hatsan başta fakat Hatsan Store'da hemen alınabilecek çeşit ne kadar az, bir çoklarına 60 gün sonraya gün veriyorlar, sanırsın üretici değil de sıradan bir av bayii. Heves bu, hemen gerçekleşsin istiyor insan.

Hatsan store üretim yeri degil hocam

ben de aldım bu pcp yi. yalnız bi sorunum var. dolum ucunu takıp çıkarttığımda dolum ucunda bulunan o ring kesiliyor. bu sebeple dolum esnasında hava kaçırdığı için dolum yapamadım. oring değiştirmenin çözüm olacağını zannetmiyorum. sizde böyle bi sıkıntı oldu mu. bi çözüm öneriniz var mı?

Dolum ağzı girişi çok keskin oluyor onun için oringleri kesiyor. zımpara ile keskinliği giderin ve biraz silikon gres sürün sorunu çözmüş olursunuz. Ben öyle yaptım uzun zamandır aynı oringleri kullanıyorum

bana ulaştı ve test de ettim. Ürün gayet güzel çalışıyor ve çok da başarılı ölçüyor. Hatta bende bir Zoraki Ultra var onu ölçtüğümde fabrika verilerinden çok daha düşük veriler verd gördüm. Atak Arms a götürdüm üründe gerçekten sorun varmış ve teknik servis ürünü kabul edip şimdi bakımdan geçiriyor. yanlız ürün baya küçük ama fiyatına göre gayet başarılı.

Sağlıcakla kullan. Güzel ürün taşıma kolaylığı var. Ölçümler gayet başarılı

Şu an kullanmakta olduğum at44 long lw 4.5mm tufegimle 50metre 2cm grupman yapabiliyorum. Regülatör taktım. Tüfek biraz tipsiz ve ağır, ama bunada çare buldum. Bullpup kundak yaptim şimdi ayakta desteksiz atış yapabiliyorum. Guzel bi dürbün alabilirsem uzun mesafe atışları daha güzel olacagindan eminim.