Topcu tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

İyi akşamlar değerli arkadaşlar. Eşim için kurulumu kolay ve isabeti iyi namludan veya alttan kurmalı bir havalı tüfek arayışındayım. Kendim mod 99 vortex kullanıyorum ve eşim kuramıyor. Kalibre 4.5 veya 5.5 olabilir. Tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Mod 25 supertac qe 4.5 mm kullaniyorum gayet memnunum. 10 yaşinda oglum var cok rahat kurabiliyor . Hafif bir silah. Tavsiye ederim.

Bir de atacağın mesafe nedir, FFP de reticle büyüdüğü için yüksek zoomda alt dotları kullanamıyorsun.

Konu açılmışken bende alacağım ffp dürbün. 80_150 metre arasında sıkıntı olur mu? Tecrübenizi yazarsanız memnun olurum

Merhaba herkese. yeni bir vortex 125 sniper almayı düşünüyorum. namlu hızından dolayı 4.5mm almayı planlıyordum. bayiiye gittiğim zaman satıcı arkadaş 4.5 kalibrede her saçmayı atamazsın 25-30 metreden sonra grupman yapamaz vs diye anlattı. daha önce tecrübe eden var mı? malum namlu çıkış hızı kağıt üstünde 380m/s

Ben 4.5 at44 kullaniyorum gayet memnunum. 1 gram ve üzeri pellet atarsan 80 m guzel grupman yaparsin

Herkese merhaba. 4.5 mm125 sniper almayı düşünüyorum herkes vortex hakkında iyi şeyler yazmamış bu tüfek için. yaylı 4.5 lar artık iç piyasa için üretilmiyormuş. vortex alsam sorun çıkartır diye kendimi hazırlamak çözüm olabilir mi? ve ya vortex ile yapılan hatalar mı acaba bozulmasına sebep oluyor?

Ben dominator wortex aldim bir yıl kullandım hiç sıkıntı çıkmadı. 3 gün önce sattım.

Tüm dostlara selam lar.Emekli Astsubayim g-3 ten MP5E M1 den THOMSON a bir sürü tufekle atış yaptım ve hedefi tutturdum ama bugun elime gecen Hatsan striker 1000 x beni sinir hastasi etti.Dürbünelde dürbünsuzde 5 metreden sonra hedefi vuramiyorum .Acemilikmi yoksa sıfırlama ayarlarımi anladım. DÜRBÜN 9X32 ama dürbünsuzde kötü. 20 YIL önce sarsılmaz havali tufegimle kuş avlarken şimdi 5 metre den sonra bira kutusunu zor vuruyorum.Sizce yapılması gereken bir şey ler varmıdır saygilarimla.

Dizelleme kaynaklı olabilir. Bende hatsan dominator lw namlu olan vardı sıfır almıştım ilk 200 mermi attiktan sonra dizelleme bitti. Daha sonra çok güzel gurupman yaptim 50 metrede 2.5 cm falan tabi ki kullanilan pellet cok önemli jsb 15.89 kullaniyordum

arkadaşlar merhaba,,hatsan mod 135 5.5 tüfek almış bulunuyorum,şimdi çeşitli özellikte pellet almak için araştırma yapıyorum,,öğrenmek istediğim bizim bu tüfeğimizin kaç Joule güce sahip olduğu

bazı pellet lerin açıklamasında 24 J üzeri güce sahip tüfekler için uygundur. diye yazıyor ,nette araştırdım ama bilgiye ulaşamadım bizim tüfek kaç joule açaba

Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın.

Chrony arayanlar kesin izlesin.

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Bu cihaz iş görür mü? Kullanan arkadaşlar bilgi paylaşımı yaparsa memnun olurum

Arkadaşlar merhaba,

Bu hobiye yeni başlayan olarak olarak geçen hafta aldığım Hatsan Mod 95 tüfeğim maalesef kurulmuyor, daha 10 atış bile yapamadım: hevesim kursağımda kaldı resmen.

Namlu normal bi şekilde sonuna kadar gerilmesine rağmen o klik sesi gelmiyor.

Sorun nereden kaynaklanıyor olabilir, aynı modelde benzer sorunu yaşayan oldu mu? görüşlerinizi bildirirseniz memnum olurum.

Tetik ayarindan olabilir .biraz sikarsan düzelir

Kaç metrelere atacağınız da önemli bir konu. Pompa ile dolduracaksanız ve antrenmanlı değilseniz ufak tüplü pcp lere gönelin derim. 280 330 cc daha uygun olur. Regülatörlü seçmemenizi öneririm belirli bir süre sonra pompadan kaynaklı nemden dolayı sıkıntı yaratabilir. Kralın breaker,maxi,mega hastanın at44 tarzı pcp ler başlangıç için sizi tatmin edecektir. Lakin 450 500 cc lere hava basarım derseniz hali hazırda yeni almış olduğum ve severek kullandığım jumboyu tavsiye edebirim.

70_80 metre mesafede yeterli. Benim için önemli olan tüfeğin hafif olması ve ikide bir ariza yapmaması.Sizin kullandığınız silahın grupmani nasıl? Bu arada baya antrenmanliyim?