Bir senedir kullandığımız panther 21 ile gamo match la çok iyi randıman aldık... gez tertibatında devamlı oynama oluyordu, yapıştırdık. Ama tüfek genelde sağlam yakın mesafelerden çok isabetli...
rednepe11 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
bendede bir diana 26 var yay ve keçe temin etmek istiyorum nasıl yapmam gerekir?
-
Oğuz onuda berber yaparız diyordum.. sabun testi, yay ucu ağırlığı vs.. (Hafta sonu natural poligon anlıyosun?)
-
İlgilerinden dolayı büyük Üstad Musatafa bey ve volkanertekin kardeşime teşekkür ederim..
-
Yay tutucuyu bugün Bçekmecede Sabahattin (usta işini titiz ve hassas yaptığından, reklam yapayım dedim)ustaya yaptırdım ve gerekli yerlere yeşil gres sürerek yerine taktım. 5 atış sonrasındaki kanaatim mükemmel. parçayı ustanın samenta tabir ettiği çelikten yaptık, deliğide rektifiyecilerde kullanılan raybayla ve üç dişli freze raybasının yardımlarıyla honladık. İş bittikten sonra adeta sıfır km avtüfeğinin içi gibi parlıyordu. Dış tarafını zımpara ve polisajla parlattık.. Usta, bu çelik çok sert eğer inceltirsek parça kırılabilir diye ikaz ettiğinden plastik giydirmeyi yapmadık...
-
İlgiiz için tekrar teşekkürler, Samimi tornacı bir arkadaşım var... konuyu ona çatığımda bana bizde 2 tane plastik malzeme var dedi ve gösterdi, biri beyaz diğeri sarı sanırım 6-7 cm içi dolu çubuk...Bu sarı olanı daha sert ve salam demişti... Belkide delrin dediğiniz malzeme bunlardır..
Mustafa bey, eğer komple çelik olarak yaparsam, veya plastik malzeme geçirirsem, pulu koymam gerekirmi? yoksa pul koymak yerine yay tutucusunun geniş yerini + pul kalınlığında mı yapmam gerekir ?... çünki pul dayanmıyor... Sert çelik kırılıyor, yumuşak malzeme ise bir tas gibi yamuluyor.. -
ilginiz için teşekkürler...Acaba yeni yapılan parça metal olduğundan ses yapmazmı? palastik bir kılıf geçirmem gerekmezmi? ilginiz için tekrar teşekkürler...
-
MAccari yaydan sonra yay tutucusunun pulu kırılmıştı, pulu yenisinle değiştirmiştim, şimdi ise yay tutucusunun pula değdiği yerden kırıldığını farkettim, yay tutucusu plastik olduğundan gene plastik malzemedenmi yapmalıyım yoksa demir olurmu? şimdi ne yapmam gerekiyor? yardımlarınız için teşekkürler..
-
numberzonla açtık mod 54 ü, yay tutucusunun yayla arasında kalan pulu kırılıp dikilmiş..pulu değiştirdik sorun halloldu..
alaka gösteren arkadaşlara teşekkürler...
-
Tetiğe basarak kurmayı denedim fakat sorun hala devam ediyor..
-
Modifiye diana 54 kurulmuyor....Sebebi ne olabilir? Ne yapmam gerekir? (kurma kolunun pistona bağlantı aparatı kırılmıştı yenisini yapıp taktım, 10 atış sonrası kurulmamaya başladı, kurma kolunun uzunluk ve kısalık ayarlarıyla oynamama rağmen bir değişiklik olmadı..)