Ahmet1202 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ben daha fazla tahribat ve daha fazla mesafe istiyorum. Zaten klasik tek tip pelet kullanıyorum 5.5 te de çeşit önemli değil açıkçası.
-
evet mehmet abi aynen o hangisi stabil? Birde 5.5 mi 6.5 mi daha iyi
-
Süper grupman
-
evet bunlarda herhangi bir sıkıntı görünmüyor bence aynısı şu an bende de var isabeti iyi ama sapmalar vs olmuyor diğerleri gibi şarjör 12 li ve 70 metreden çok harika sapma olmadan grupmanlar yapıyor. Size önerim bir kaç deneyin demek istediğimi anlarsınız ön yargılı davranmayın. Rahat ve müsterih olunux. Saygılarımla
-
-
-
hali hazırda mevcut kral puncher pro slient 5.5 mm sahibiyim. Kral pompa scuba dürbün 3 adet şarjör herşeyim tam takım mevcut.
Daha az sapma ve yüksek tahribat için evanix rex 6.35 almayı düşünüyorum kendi setimi satıp. İki sorum olacak sizlere müsadenizle;
1- sizce sapma ve darbe noktasında çok değişiklik olur mu?
2- en önemlisi tek atışlık olduğu için evanix rex bu büyük bir dezavantaj olur mu ?
-
merhabalar cümleten kral pro slient te tetik ayarı nasıl yapılıyor vida nerede acaba. Birde kusuruma bakmayın çok bilmiyorum ama tetik nasıl bir ayarda olursa iyi olur