200/110 barda 30 atış yaptığı doğrudur. sizdeki tüfek muhtemelen fabrika çıkışı en güçlü modda gelmiştir o da kundağı söktükten sonra arka tarafta alyan vida var onu yaklaşık olarak on dönüş geriye yaparsanız sorun cözüleceğini sanıyorum.
yusufum tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
muazzam bişey. abi kalite farklı bir şey
-
bizim buralarda var yaz ortasından sonbahara kadar çok görülür biz buna dağ köpeği deriz arap dilinde. ısması kötüdür güçlü çenesi var ama pekte zarar vermez zehirli falan değil.
-
tüfek tipinden kaybetsede kullanışlı bişeye benziyor bakarsın ummadık güzellikler serer meydana. bekleyip görecez
-
benim en cok merak ettiğim bu tüfeğin bu fiyatını hakedecek 200/100 bar arası gerçekten 50 m. de uygun bir pellet ile hep aynı yeri vururmu vurursa söz bende alcam. inşallah bunu sizin gibi kullanıcılardan öğreniriz. tekrar hayırlı uğurlu olsun inşallah
-
genel olarak lw namlunun sevdiği pelletler belli zaten ben aa 18 grain kullanıyorum çok iyi sonuc veriyor 50 m.de 1 cm grup yapabiliyor 130 bar civarı. ama sen o tüfeğe regülatör tak öle kullan ve gör.
-
-
artık bu namlunun iyi veya kötü olacağını grupmanı belirler.
-
bence en önde faliyet önemli daha sonra görüntü harika valla
-
bu forumun tadı kaçtı
-
tebrkler çok güzel valla.
-
herkese selam. bi arkadaşım evanix ar6 almayı düşünüyor kullanan arkadaşlardan bu tüfekle ilgili gurupman kalite atış adeti yani kısacası genel bi değerlendirme yapabilirmisiniz tavsiyeniz nelerdir. cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
-
son derece harika hayırlı olsun..
-
galiba işin ciddiyetini anladığı için pes etti. herkes dikkatli olsun gerçekten bu tür olaylar sık yaşanabiliyor kadir abi de öle parasının yarısını gönderip kalan yarısını da yemişlerdi...
-
çok güzel bir sonuç ama 25 atış çok az tüp hacmi büyütülse şöyle bi 500 cc konsa tadına doyum olmaz bu tüfeğin.
-
vala bütün pcp ler tabiki güzel. ben bt 65 kullanıyorum 135 bar da 50. m de tek delik yapıyor ama tufeğin gücünü azalttım namluyu serbest buraktum falan biraz uğraştım ama oldu. elbet herkes gibi benim gözümde de hw 100 aa 510 daha iyi ama tüp hacmi regülator önemli şeyler. hw 100 bu kalişteye tüp hacmini genişletse hiç birine bakmam onu alırım ama her kaliteli tüfek farklı bi güzellik sunuyor hiçbiri tüm güzellikleri bir arada sunmuyor. sizdeki tüfekler bir jarjörde nasıl 200 bardan 150 ye iniyor bilmiyorum biryerde sorun olduğu kesin açıp bakın biraz kendiniz uğraşın bizede anlatın ki bu hobiye katkınız olsun.
eğer ben tornacı olsaydım yada yakın cevremde dahi tornacı olsayda valla kendi tüfeğimi kendim yapardim ne hw ye nede aa ya bakmazdım.
vesselam -
çok güzel bi şeye benziyor bu güzelliğe keşke şişman tüp en az 400 cc li regulatörlü bi tüfek olsa valla helalinden 2000 tl verirdim.
-
co güzel co güzel harika. ama sigaranı masada unutmuşsun bize kötü ornek oluyosun..
-
bu ne ya süper bir şey valla feci etkileyici bir sistem. aklım durdu yine mekanizmasından bir şey anlamadım çok ilginç. keşke birileri bu çalışma sistemini gözden geçirip daha estetik ve daha kullanışkı bir makina üretse süper olur. yapana helal olsun bunu yapan insan aklını nasıl kullanmış hayret.
-
bu grupmana inanmayacaklar çıkacağını biliyorum ve hak veriyorum. ben her defasında yapıyor demiyorum bazen yapıyor diyorum ama 4 cm yi her defasında yapıyor. yakın zamanda detaylı bir şekilde video çekip size yayınlayacağım bt65 niçin düzgün atış yapmadığını o zaman sizde uygulayıp neticeyi iyileştirirsiniz bu aralar zamanım yok av sezonu diye inşallah çok yakında fırsat bulurum.