tebrikler mükemmel olmuş zaten herzaman hw ye hayranım keşke bu hw tüp hacmini 500 e çıkarsa birde üstüne güçlendirse yemez içmez para biriktirir alırım ya süper.
yusufum tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Aslında tüfeğin orjinali böyle değildi. yaklaşık iki saat uğraşarak bu hale getirdim daha önce grupman berbat idi. bu tüfek en stabil atışı 170 140 arası yapıyor ama atışları sürekli bu seviyede tutmak gerçekten zahmetli. yinede kendimce uğraşacam umarım birşeyler başarırım. yinede herkese teşekkürler.
-
herkese selam.. arkadaşlar elimdeki bt 65 için regülatör takmayı düşünüyorum buna sebeb bazen 100 metrede 1 cm bazende 4 cm grupman cıkarıyor muhtemelen stabilite ile alakalı olduğunu düşünüyorum çünkü her zaman kullandığım prosüdür aynı buna rağmen farklı grupman aklıma sadece çıkış hızı farklılığı getiriyor. şimdi bt65 için uygun regülatör bulabilirmiyim? nerden bulunur ve sizce uygun olurmu yada bu tüfekle daha stabil atış yapabilmem için fikir sahibi olan varmı.
ayrıca tüfeğin valf yayını değiştirdim hız yaklaşık olarak %20 düştü bunu göz önüne alarak bilginizi paylaşmanızı rica ediyorum
herkese teşekkürler -
Ah şu bitmez tükenmez ve hiç sonu gelmez güç isabet ve havalı tüfek sevdası...................
-
Herkese teşekkürler. boş zamanlarımda ava gittiğimden bt65 e ayıracak pekte zaman yok bu yüzden ilerde bt 65 ile ilgili daha detay bildiğim hassas modifiyelerle ilgili video yayınlamayı düşünüyorum. İNŞALLAH
-
[Resim Engellendi: http://farm9.staticflickr.com/8192/8144997788_2d8f4d3a28_n.jpg]
Fotoğraf-0093 by yusufum_47, on Flickr[Resim Engellendi: http://farm9.staticflickr.com/8188/8144966975_61fde9f943.jpg]
Fotoğraf-0092 by yusufum_47, on Flickr[Resim Engellendi: http://farm9.staticflickr.com/8329/8145021872_d89b72d6d6.jpg]
Fotoğraf-0091 by yusufum_47, on FlickrBugün öğle arası birden içimden grup çıkarmak geldi üç farklı grupman 50 m. de ve aa 18 grain pellet ile 140 barda yapılmıştır
155 bar da yaptığım atışlar daha küçüktü ama ortalama cinsinden bu grupu cıkarabiliyor bu tüfek ama ilerde imkan bulduğumda bu tüfekle biraz daha oylama yapıp tek deliğe indirmeyi düşünüyorum -
tebrikler... Muhtemelen önümüzdeki hafta başı jsp 18 grain raflarda yerini alacak ve eminim bu tüfek bu pellet i daha çok sevecek.
-
tebrikler harika olmuş hatsan sizi ödüllendirmeli...
-
bir arkadaşın dediği gibi konu at 44 ama herkesin içinde derin bir ah varmış gibi aa dan evanixten bahsediyorsunuz bence her konuyu kendi adı altında tartışmalısınız konuyu açan kişi aydınlığa kavuştumu bilinmez. ve bu forumda daha tartışılıp çözülmesi gereken çok sorun olduğuna hepimiz inanıyoruz oyle değilmi... ben at 44 kullandım yaklaşık 3 4 saat uğraş sonucu tüfekte yapılabilecek en iyi grupmanın 50 m.de 1 tl olduğu kanaatine vardım gayet hoş bir tüfek ama gönül her zaman en iyisini ister aa çoğu kişinin hayali olsada bütçe bize dur diyor. sizinde bildiğiniz gibi hatsan ince ayar işine önem verse bu sıkıntıların hiç biri yaşanmayacak. o halde hatsan alacak kişi isbet sorunu yaşarsa yapacağı iş ustadlarına danışmaktan başka yolu yok gözüküyor. vesselam....
-
50 atış yeterli sanırım her ne amaçla kullanılacak olsada... teşekkürler herkese ama şunu bildim aa dan şaşmamak lazım
saygılar... -
arkadaşlar 410 sanki bana daha cazip geliyor fiyatta iyi gibi pek önemli bir fark yok sanki 510 dan... son yorumlarınızı alabilirmiyim..
-
aa 410 ila 510 arasında fark varmı..
-
HERKESE SELAM... arkadaşlar uzun süredir ara verdiğim havalı silah hobisine tekrar geri dönmeye karar verdim...
işin aslı deneyim ve tavsiyelerinize uyaraktan 50 m. de tek delik yapabilecek kaliteli ve güçlü bir silah arıyorum benim için hassasiyet önemli aynı anda güç olurza harika olur...
buna ayırabileceğim bütçe maksimum 1500 ila 2000 tl arası olabilir görüşlerinizi bekliyorum teşekkürler... -
muatafa abi herkes aradığımı buldum diyor devrim yaratacak olan bu tüfeğin siparişini az vermiş değilmisiniz ilk parti ile ek yapasanız uygun olurmu?
bu benim düşüncem yinede siz daha iyi bilirsiniz... -
tüfeğin daha detaylı resimleri yokmu? merak ettik...
-
heralde bu silah her havalı severin gönlünde yatan silah olsa gerek ve muhtemelen türkiyede bu bir rekor kıracak türkiyeye getirilmesinde aracı olan mustafa abiye teşekkürler...
ve yeni duydum motor kazası yapmış geçmiş olsunlar mustafa abi... -
arkadaşlar bu silahın namlusu sökülebiliyormu.?
-
herkese hayırlı olsun. tüm tüfeklerden daha kullanışlı bir şeye benziyor peki maliyeti nedir bunun.
-
moderatoru ona nasıl uydurursun bilmem ama bir tavsiyem daha namlu tutucuları namluya tam orantılı kalması için kendi imkanlarınla bir şeyler yap bunu yapabilirisen 50 m.de tek delik olmasada 1 cm yaparsın.
hatsan için müthiş bir grupmandır bu... sana kolay gelsin -
bu sabah ben denedim eğer yanlış hatırlamıyorsam 65 yanlış hatırlıyorsam 55 atış yapıyor.. ayrıca iki tüp değiştirme işini tavsiye etmem sabit kalsa daha randuman alırsın.