hem namlu tutucu oringleri yıpranmış ama onları değiştirmek yeterli olduğunu sanmıyorum..
namlu tutucuyu serbest buraksam hiç olmaz benim sorunum grupman değil zaten 50 m. de 1 cm yeter de artar bile sorun namluyu tamamen sabitlemek bir yere yasladığım zaman yada bir yere bilmeden çarptığında tekrar tekrar ayarlamaktan bıktım heralde extra 2 namlu tutucuyu güzel sabitlemek hali hazırda en uygun yol..
teşekkürler..
yusufum tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
evvela tüm forum arkadaşlara selam olsun.... elimde bulunan at44 ün namlu tutucu sorunu var namlu tutucuları namluyu tamamen sabitlemiyor buda silahın namlusunun bir yere deymesi sonucu çok basit kıpırdasada yeni durbun ayarı gerektiriyor. buna ben ek 2 tane daha namlu tutucu istedim fabrikadan ekstra namlu ucuna yakın bir yere bir şekilde sabitlemek için.
bundan daha iyi fikri olan arkadaşların mesajlarını bekliyorum... teşekkürler...
-
arkadaşlar şu an bende at44 var ve kullandığım pellet 18 gr jsp 50 m.de yaptığım grupman ise bazen tekdelik bazen 1 cm ve grupmanım kesinlikle 1 cm yi geçmiyor nasıl oluyor diyecekseniz benim at44 önceleri bozuktu yani namludan bozuk ve namluda çapak vardı diye sadece30 m.de 1 cm grup yapabilirordum ama şimdi hakan hızlı adındaki istanbullu bir arkadaş sayesinde o sorunu ortadan kaldırdım ve şu an bu fiyata böyle bir tüfeğin sahibi olmanın keyfini çıkarıyorum herkese kolay gelsin...
saygılar. -
dynamik pelletler çok aşırı sert tahrip güçü epeyce yüksek ama hassas atışlar için uygun değil...
-
ben bu tüfeği bu fiyata çok beğendim.. bsa namlu neymiş çok merak ediyordum bakalım dedikleri kadar iyi miymiş. bu tüfeği ilk alacak arkadaşların yorumlarını bekliyoruz. çünkü bende bu tüfeğe ısınmaya başladım. ve muhtemelen aksilik olmasa 2 hafta sonra bu tüfeği almayı düşünüyorum.. sevgilerle....
-
şu ana kadar çok silah değiştirdim ama şimdiden sonra bir silah ve en az 5 yıl kullanmak istiyorum taki en iyisi yada yatagun pcp cıkıncaya kadar. bu yüzden şimdilik en güvendiğim hw 100 eğer bana aa. nın aynı grupmanı cıkaracağını ve tetiğe de önem veririm bu konuda bana gözümü arkada burakmayacak bir silahtır denilse kesinlikle aa derim daha güçlü bir silah olaraktan.. ve tüm bu ilgilenmelirinizden dolayıda hepinize teşekkürler...
-
elime hw 100 geçtiği vakit sizlere grupmanlarımı sunacam.. elli metrede tek delik yapamasam o silahı atar bu hobiyide burakırım... diye düşünüyorum..
-
erkut abi heralde bu sıralanan maddeler hepsi olmasada pek çoğu benim çözebileceğim şeyler değil bu fabrikanın işi olsa gerek samimi söylüyorum imkanım olsa yada hatsan bana imkan verse öyle bir pcp yapardımki ne bozulur nede şaşar hatta bazen izmire gidip abimle beraber kafamı yorayım diyorum ama işimi burakmak istemiyor vede maliyeti muhtemelen fx in de üzerinde olacak diyerekten en iyisi uğraşmamak diyorum. sahi sizin yatagun silah vardı ne oldu o proje yattımı yoksa.? ve senin satılık fx in vardı duruyormu?
-
hepiniz iyi güzel diyorsunuz dürbünü ve tüfeği mükemmel şekilde sabitleyerek bu atışları yaptım. ben hw 77 de ayakta yaptığım 50 ve 70 metre mesafelerde tabi rüzgarı hesaplayaraktan bir paket sigarayı asla geçirmezdim. at44 te ayakta 20 metrede ancak bu grupmanı yapabiliyorum. kısacası ben bu namluda sorun olduğuna inanıyorum.. burada kendisine uygun olduğunu söyleyen arkadaşıma satacam ve hw 100 den asla şaşmayacam. hepinize teşekkürler..
-
arkadaşlar yeni aldığım at 44 lw namluda berbat grupman gözlemliyorum namlusu lw namlu olmasına ramen niçin 30 m de 1 cm grupman yapıyor anlamadım kaliteli pellet kullanmama ramen kötü bir grupman sayılmıyormu sizce sorun tüfektemi yoksa namlu gerçek namlu değilmi yoksa lw namlu bundan daha iyisini yapamıyormu oysa hw nin grupmanları aynı mesafede tek delik. kullandığım pelletler fx ve torpedo ama torpedo daha düzel grupman yapıyor fx ten.. bilgisi olan arkadaşların ilgisini rica ediyorum...
-
gerçekten duygulandırıcı bir sahne tam bir sanat sever birisin tebrikler...
-
yatagun moderatörü torna yüzü göstermeden doğrudan takabilirmiyiz acaba arkadaşlar net olarak bilgisi olanlardan bilgilendirmelerini rica ederim. bugün elime geçen long un sesi baya bi yüksek geldi bana ben pcp lerin bu kadar ses cıkardıklarını bilkmiyordum. tşk.
-
tüfeğin hayırlı olsun kardeş benimde yarın kısmet olursa long elime geçecek dediklerine göre fena değilmiş grupmanblarımı sizlerle paylaşacam en kısa zamanda. lakin hw 77 de 27 m. de peşpeşe tek delik yaptım bu konuda dikkatinizi çekerim böyle bir pcp de 50 m tek delik bekliyorum sizlerden ve tüm arkadaşlardan saygılar.
-
bu mesafede böyle grupman gercek anlamda takdire değer iyi yaşa kardeş... bendeki hw 77 böyle grupman yaparmı bilmem denemek için pazar gününü bekliyorum vede yatagundan sipariş verdiğim HN pelletleride. ayrıca arkadaşlar sizlere tavsiyem güzel grupman cıkarmak isterseniz sabah güneşin doğmasıyla beraber rüzgar durulur daha net atışlar yaparsınız ben bunu gözlemledim.. vesselammm.
-
blueman.. dediğinin bir kısmını doğruluyorum.. ben kendi çapımda bar proje çizmiştim ama bunu hayata geçirmek için imkan bulamadam.. öyleki yapmayı düşündüğüm yaylı silahın güçlü olmakla beraber tepmesini hissetmeyecek dereceye getirecektim...
sadece 4 tane farklı tepme önleyici yay kullnanacaktım.. iki tanesi 4 halkadan oluşacaktı bunlar bluemanın dediği gibi biri yayın onune ikincisi tüfeğin en arka demir kısmı ile kundak arasına üç ve dörtüncüsü ise tüfeğin pellet konulan yerin alt kısmında kundak ile demir arasına yerleştirseydim bu tepme işini en iyi şekilde çözmüş olacaktım ama tüfek hem agır olur hemde biraz uzun olması gerekiyor o vakit en hassas atışı elde etmiş olurduk tup olmaksızın.. bilmem anlatabiliyormuyum...
-
herkese teşekkürler arkadaşlar gereğinden fazlaısnı bile öğrendim sayenizde.. sizlerden bir isteğim daha var gerçekten maddi durumum düşük gerek sizde gerek yakın çevrenizde gladyatör satmak isteyen arkadaşlar varsa yardımlarınızı beklerim haber verirseniz sevinirim.. herkese selam....
-
teşekkürler arkadaş tam istediğim gibi cevap verdin eğer imkan bulursam gladyator olmasa kadir abide bulunuan ikinci eli hw 100düşüneceğim çünkü malesef bir gladyatör benim bir yıllık gelirime eş değer diyebilirim.. teşekkürler..
-
tek başına uzun namlu elbette bir işe yaramaz benim söylemek istediğim iki aynı güçte aynı pellet ama farklı namlu boyları aynı yere düşmez sanıyorum ben pcp kullanmadım ama bunu yaylı sınıfından bilirim yada bildiğimi sanıyorum... ve ayrıca burada yazdıklarım belki çok kaba ve görgüsüz olarak algılanıyor ama benim dileğim bildiklerimi paylaşmaktan ibaret olduğundan kesinlikle emin olabilirsiniz içimde bir başkasını aşağılamak yada küçük düşürmek gibi vicdansız hareketler yoktur...
-
seni tebrik ediorum ama bundan daha iyisi olacağını sanmıyorum eğer tüfek yapabilir dersen o başka... bende en yakın zamanda pcp sahibi olursam 100 atışları yapıp size iletecem..
-
hw 100 lerin yeni cıkan namlularında sorun olduğunu biliyorum ben sorunsuz bir hw den bahsediyorum.. ayrıca aklında bulunsun uzun namlu her zaman uzak mesafe atar.. her şeye ramen istediğim cevabı alamadım en iyisi kendi bilidiğim yoldan gideyim sorunsuz bir hw 100.