satışını yaptığımız silahın faturasını şehir dışındaki alıcının üzerine nasıl yapılabiliyor? devir teslim işlemi?
single shot tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Merhaba hobiye hoş geldin . bütceniz civarında hatsan marka tüfekler var bildiğim kadarıyla kampanyalı vs diye ararsanız bulabilirsiniz. iki hafta önce bayiide denk geldim kampanyalı bir hatsan alıyordu birisi 400 küsür tl gibi bir fiyatı vardı. ki hatsan'ın satış sonrası servis desteğinden memnun kalan çok insan vardır. kalibre konusuna gelirsek 4.5mm artık tr'de pek tercih edilmiyor diye üretimi bitmiş. 5.5mm tüfek bulabilirsin ve çeşidi boldur. 4.5 mm ye göre genelde iki kat fiyatlı oluyor 5.5mm ler. ben isabet konusunda pek bir fark yakalayamadım iki kalibre arasında, gayet stabiller.
-
Bursa'da ben öyle taşıyorum. kılıfta, namlu boş ve faturası cebimde oluyor. ateşli silah da taşıdım defalarca bir sorun yaratan çıkmadı hiç.
-
Mod 125 sniper'a böyle oluyor. 15 dk uğraştıktan sonra anca sığdırabildim. dürbünlü olsa sığmaz kesinlikle.
-
Simdiden hayirli olsun ?
Teşekkür ederim
-
Tamamen şans 3 4 yıldır bir kez servis yüzü gördü benim mod 135 qe 5.5 luk
125 mi 135 mi diye almadan evel çok kafa patlatmıştım çok kişiye danışmıştım
Zor bi tüfek dilinden anlamak lazım
Güzel işler çıkartıyor mu fevkaladenin fevkinde
Tavsiye edermiyim evet ? kesinlikle
Alıp güzel vakit ayırıp tüfeğin dilinden anlamak gerek hataları tüfege yüklememek gerek bence
Uygun fiyatlı bi mod 125 sniper bulsam bugün alır onuda dizginlerim diye düşünüyorum?
Teşekkür ederim. bir hafta içinde alıcam kısmetse. vortex e karar kıldım ama şanssız bi insanım :/. her duruma hazırlıyorum kendimi.
-
O dönemlerde yapılan atışların fotoğrafları da vardı ama maalesef forum arşivinin hafızası olan bu fotolar silindiğinden ancak değerlendirme metinlerini bulabileceğinizi tahmin ediyorum. Söylenen, pellet ağırlığı ile pellete uygulanan gücün çok dengesiz oluşu idi. Bu nedenle bu incelemeleri yapan arkadaşlar Mod 125, Webley Patriot gibi silahlarda 5.5mm ve bir miktar ağır pelletleri öneriyorlardı.
Hm anladım. çok teşekkür ederim bilgilendirme için
-
Satıcı pek haksız sayılmaz. Mod 125 türü silahların pellete takla attırdığı 6-7 yıl önceki incelemelerde vardı.
her kalibrede mi yapıyordu bu testte ilk defa duydum açıkcası
-
Ben 4.5 at44 kullaniyorum gayet memnunum. 1 gram ve üzeri pellet atarsan 80 m guzel grupman yaparsin
Namlu boyu farkından pcp ler ile bir tutma demişti onu sordum. o an mantıklı gelmişti cevap.
-
Merhaba herkese. yeni bir vortex 125 sniper almayı düşünüyorum. namlu hızından dolayı 4.5mm almayı planlıyordum. bayiiye gittiğim zaman satıcı arkadaş 4.5 kalibrede her saçmayı atamazsın 25-30 metreden sonra grupman yapamaz vs diye anlattı. daha önce tecrübe eden var mı? malum namlu çıkış hızı kağıt üstünde 380m/s
-
Ben dominator wortex aldim bir yıl kullandım hiç sıkıntı çıkmadı. 3 gün önce sattım.
biraz şans işi mi acaba vortex ?
-
Herkese merhaba. 4.5 mm125 sniper almayı düşünüyorum herkes vortex hakkında iyi şeyler yazmamış bu tüfek için. yaylı 4.5 lar artık iç piyasa için üretilmiyormuş. vortex alsam sorun çıkartır diye kendimi hazırlamak çözüm olabilir mi? ve ya vortex ile yapılan hatalar mı acaba bozulmasına sebep oluyor?
-
Yıllar önce stoeger x10 ve hatsan mod 85 sniper ım vardı. ikisiyle de çok eğlendim. kalibreleri 5.5 tu. sonra ikisini de satıp gamo black knight aldım 4.5mm. 4.5 kalibreye karşı ön yargılarımı kırdı. bu tüfeğe alıştım başka bir güzellik geldi hobiye benim için. satıp bir pcp alıp level mı atlasam diye düşünüyorum.
-
güzel bilgi teşekkürler.