Mod 125 alacağım ama mod 125 ile mod 125 sniper arasında ne fark var hangisini tavsiye edersiniz
Taner19 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ürün adı proton x2
Bu ürünü nerden bulabilirim ?
-
CO 2 tüp tarzında 200 bar ile çalışan tüplerde var direk kuru hava basılıyo
Link ya da fotoğraf atabilir misiniz nasıl bir tüp
-
https://www.aksuav.com.tr/urun/hatsan-ye…mlu-hava-oringi zaten yanlış olanı atmışım
Her Tüfekte standart mı bu parça uyar mı tüfeğime ? Ben o parçayı tufegimden çıkaramadım nasıl çıkartırım ?
-
https://www.aksuav.com.tr/urun/hatsan-ye…-piston-contasi bu tarz birşey uyarsa bir sorun satıcıya
Bahsettiğim conta o değil mermi yatağında namlu kapandığında atış yaparken hava kaçmasını engelleyen conta
-
Retay mod 70 s
-
yinede uğraşmak istersen co2 tüpe falf yapımı videosu
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.3.22 deki malzemeler nedir nerden bulabilirim ?
-
12gr tüpü doldurmak için boşuna uğraşmayın .co2 gazı doldurmak için bazı kurallar var sonra 12gr tüp için valf yapmanız lazım hiç kolay değil.12gr tüpe kuru hava bassanız bile enfazla 4 veya 5 el atış imkanı olur bendeki 200cc 300 bar hpa tüpü içine 300 bar basılıp çıkış gücünü 850 psı yani 58 bara ayarladım bu sayede 500 ila 600 atış yapabiliyorum kuru hava olduğu için buzlanmada yapmıyor
3 litre CO2 tüpüm var aslında ondan dolduramaz miyim ?
-
Tüfeğimin mermi yatağı contasını çıkaramıyorum bir püf noktasi var mıdır nasıl çıkartırım ve bu contayı nerde bulabilirim ?
-
merhaba ben bu şekilde hallettim bir dolumda en az 600atış yapabiliyorum
Guzel olmuş gerçekten elinize sağlık ama ben biraz tüp doldurmayı kafaya taktım kullandığınız tüp CO2 mi ?
-
pcp ye geç
Tüfekte vortex sistem kullanıyorum zaten sıkıntım tabancada
-
Havalı tabancalarda kullanılan CO2 tüplerin fiyatı giderek artıyor ve sürekli atış yapıldığında ciddi paralar vermek zorunda kalıyoruz o yüzden aklıma bu tüpleri doldurmak geldi dolum yapılan tüplerin Türkiye'de satışı yok aliexpresten alıp aylarca beklemek istemiyorum bu tüpleri kendim nasıl doldururum CO2 yerine kuru hava doldursam ne olur bilgilendirirseniz sevinirim