saçma için poze iyidir. ama otomatik alırsanız kurşun da atabilirsiniz.
cengiztaberda tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ilk arabam renault 9 du. çürükleri dışında gayet de iyiydi. benzinliydi köpek gibi gidiyordu.
-
-
tork konvektörlü bir honda alın derim. modeli size kalmış:
-
bunlar çabuk bozulabilen, , tamiri de pek olmayan sinameke aletler. Ben de bi tomar para verip umarex aldım ama çok da para bağlamaya gerek yok. Hatsan 1911 de yeterli olur aslında.en azından fabrikaya yollama seceneği var.
-
kırmalı namnulu tüfek kullanıyorum ama keyif aldığım söylenemez.
tüplü co 2 tabancam var onu da hiç sevmem.
yıllarca kırma tüfeğe şarjör ve mekanik bir namnuya itici eklemeyi hayal ettim , illa ki uyduruk birşey olacaktı. pcp ler de skuba tüp gibi kullanışsızlıklarından çok ilgimi çekmedi.
sonra bu hatsan proxima çıktı 1600 lira gibi bir fiyatı var . oldukça ağır . kurma tarzı da saçma.
ikinci el bir at p 1 alınıp kurmalı tüfeğe çevrilir mi sizce?
-
bence tüm havalı silahların içinde en doğru ve mantıklı olanı bu. iki eksiği var. 1 kurma hareketi çok fazla. 2. hava deposu dar.
bence kurma sayısını pompalı tüfek gibi 2 harekete düşürmek mümkün. . kurma kolu büyük ve küçük iki dişliye bağlanırsa, 8 pompalama 2 hareketle aynı hareket gerçekleştirilebilir.
depo da pcp gibi birşeyden çıkma tiple büyütülebilir ama sistemin yeni bir ahşap kundağa yerletirilmesi lazım hepsi yapılır ama tüfeğin mekanik aksamları normalden fazla basınca dayanır mı? kırım yaşanır mı ondan emin değilim.
bununla uğraşmak yerine perti çıkmış bir at 44 ü ikinci el alıp kurmalıya çevirmek daha mı akıllıca olur onu merak ediyorum ben de.
-
bence kurma sayısını pompalı tüfek gibi 2 harekete düşürmek mümkün. . basit dişli sistemiyle gayet de olabilir .
depo da büyütülebilir ama sistemin yeni bir ahşap kundağa yerleştirilmesi gerekir. hepsi yapılır ama tüfeğin mekanik aksamları normalden fazla basınca dayanır mı? kırım yaşanır mı ondan emin değilim.
-
esas silahınız bir otomatik av tüfeği olmalıdır. birden fazla kriminal şahıs ya da birkaç kurtla karşılaşma durumunda işe yararmaz. tek kırma yedek silah olarak daha iyi olur. av vüfeklerinde yasal namnu boyu 47 cm dir. akkar markasının teleskopik dipçikli , mobil şoklu otomatik av tüfekleri var. bunlar hem güvenilir, hem de hafiftir. uzak mesafe yürüyüşlerde sizi yormaz.
-
bende umarex beretta px4 storm var. hem bb, hem pellet atan bir model.
ilk aldığımda yaptığım atışlar. o zamanlar elime küçük geliyordu kabzayı deriyle kapladım, kalınlaştırdım elime uydu .
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.