DSLRCARP tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

İsabet, menzil ve grupman konusunda çok memnunum o zorluğa değiyor ?

Ben de kolay kurulmasını beklemiyordum ama YouTube da izlediğim birkaç videoda adam havada kurunca benim tüfek demi bir sorun var acaba diye düşünmüştüm. Gelen cevaplardan anladığım kadarıyla tüfekte bir problem yok şükür.

Kolay kuruluyor dediğim videoya bir örnek:

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Adam mı Ay ı şığı mı tartışılır, zorluğu saçmalamamız içim kıymet daha bi motive oluyorum her atışa, gücü'de hatta kurulma seside enfes yıllar önce kullandığım Torpedo 155 ile alakası yok !

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.