Konu biraz eski ama ben yine de bu siteden alışveriş yapmayı düşünenler için avfoni ile ilgili başımdan geçen geçen bir kaç şeyi yazmak istiyorum.
Öncelikle benim bu siteden alışveriş yapma gafletine düşmemin sebebi, satın almak istediğim olta kamışını internette aratırken, diğer sitelere nazaran daha ucuza fiyat yazmasıydı. Siz bu hataya düşmeyin, güvenilir yerden alışveriş yapın ama 5-10 lira fazla ödeyin.
2.si ellerinde olmayan ürünleri sitelerine stoklarında varmış gibi ekleyip, sizden ücreti havale veya kredi kartıyla alıp, daha sonra sizi bekletme aşamasına geçiyorlar. Beni yaklaşık bir hafta boyunca geçiştirmişlerdi, neredeyse her gün aramıştım ve her arayışımda da umursamaz bir tavırla siparişinizi kontrol ediyoruz, bugün kargoya veriliyor diyerek oyalıyorlardı. En sonunda siparişimi iptal edip, paramı geriye isteyecektim ki, yine bir internet aramasıyla karşılaşmış olduğum avfoni şikayet başlıklarını okuyunca paramı ya geç verecekler ya da vermeyecekler diyerek biraz daha sabrettim.
Sonunda olta setime kavuşmuştum fakat, siparişin bana teslim edileceği kadar ki süreçte müşterisine bu denli güvensizlik yaşatan bir firmanın sitesine bir daha asla tıklamam bile.
Kısacası; ellerinde olmayan ürünleri müşterilerine ellerinde mevcutmuş izlenimi yaratarak satan ve daha sonra da bir yerlerden sizin ürününüzü kendi firmalarına sipariş ederek size bir hafta on gün sonra teslim eden veya etmeyen firmadır. Bulaşmayın derim.