Oktay1939 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Tüm dostlara selam lar.Bugün hedef kağıdına yaptığım atışlardan sonra moralim yerine geldi.İlk is namlunun içini temizledim ve biraz siyah pislik çıktı. SONRA hedef kağıdı ile biraz nisangah ayarı ile 10 -20 metrede isabetli atışlar yaptım. Pratik gerek ama en azından zevk aldım bugün. 120 atış yaptım toplamda.Tüm dostlara tekrar teşekkür ederim.

Tüm dostlara selam lar.Emekli Astsubayim g-3 ten MP5E M1 den THOMSON a bir sürü tufekle atış yaptım ve hedefi tutturdum ama bugun elime gecen Hatsan striker 1000 x beni sinir hastasi etti.Dürbünelde dürbünsuzde 5 metreden sonra hedefi vuramiyorum .Acemilikmi yoksa sıfırlama ayarlarımi anladım. DÜRBÜN 9X32 ama dürbünsuzde kötü. 20 YIL önce sarsılmaz havali tufegimle kuş avlarken şimdi 5 metre den sonra bira kutusunu zor vuruyorum.Sizce yapılması gereken bir şey ler varmıdır saygilarimla.