Buda benim yapmış olduğum 8numara fişek saçması atar
Bekircan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
buda el yapımı 8numara fişek kurşunu atarım
-
buyrun tek ışıklı
-
ustam bunları tavsiye etmem biraz paraya kıraım derseniz kendiniz yapın 3 parça zaten güneş paneli akü şarj kontrol kartı ben geçen sene buna benzer birşey almıştım cidden biraz adi içindeki akü kuru akü tam performans kullanılamıyo kampa gitmiştik arkadaşlarla ve 2 telefonu %65 seviyelerine getirdi ve 3-4saat kadar ışığı yakabildi doldurma açısından da berbat 2 gün güneş paneline bağlı şekilde anca doluyo tavsiye isterseniz küçük bi sistem önerebilirim taşıma açısından da kolaylık istiyorum derseniz böyle bi sistem de yapabilirsiniz kontrol kartı 18650 pil güneş paneli benim yaptığım bi güneş paneli var aküleri yaklaşık 4 saat güneş anerjisinde dolduruyo ve 35000mah yani bi telefon yaklaşık 3000 mah ordan performans ve gücünü biçersiniz yani böyle bir sistem şahsi firkirmce önermem paranıza yazık olur
-
sağolun elime iki ürün de geçince bi grupman yapıp bide uzun mesaje atışları denerim allahın izniyle.. hayırlı akşamlar
-
usta zaten adam emekli ufak bi atölye gibi birşeyi var tanıdık sayılır eski komşumuz tekli dövme kalıp yaptırma gibi bi projem var maliyet öenmli değil dedi sen kalıp demirlerini al gel bana ben uğraşırım olmazsa deneriz dedi yani biz tecrübe sahibi olmak için deneme yapıcaz ama aklımdaki solild grain de 40-50 arası düşünüyorum yakın zamnda da kralın yeni modeli bigmax x serisini alıcam güçlü bi tüfek ön izlemlerime göre
-
sa hayırlı akşamlar bende buralarda yaşlı bir amca var tornacı ona yaptırmayı planlıyorum ince işleri seviyo sizce hangi tip yaptırıyım benim aklımdaki 40-50 arası soild pellet
-
usta seri üretime geçin artık evet maliyetli ve uğraşlı ama bi süre sora daha basit olacağını düşünüyorum yapımının hobi olarak da mükemmel bir iş belliki herkez kendi yaptığı pelleti atmak ister bence fiyatı önemli değil siz bi fiyat çekin emin olun isteyen çok olur eliniz dert deva görmesin mükemmel pellet olmuş