Bir kaç fotoğraf atabilirmisiniz, elimizden gelirse bizde yapmaya calisalim
ERDİNÇ tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
aparat oldukça işlevsel, atışlar ise mükemmel . Elinize sağlık
-
Ömer veya Tarık Abi bir buluşma başlığı açsanız eski günlerdeki gibi
-
elinize sağlık çok güzel atışlar
-
Bayram telaşesiyle ancak bilgisayarın başına geçebildim. Kızılcahamamda düzenlediğimiz yarışma gerçekten çok emek harcanarak gerçekleşti. Özellikle Yasin, Levent, Serdar ve Erhan Abinin emekleri çok daha fazla sanırım. Sonuç olarak olumsuz hava koşullarına rağmen çok keyifli geçen bir yarışmaydı. Yarışmanın ikinci günü yağan şiddetli yağmur nedeniyle sonraki turun iptal edilmesi ve buna rağmen tüm arkadaşların morallerini bozmadan neşeli şekilde ayrılmaları bizi daha bir mutlu etti. Her zaman dediğimiz gibi amaç ne yarışma, ne de ödül peşinde koşmaydı, amaç sadece yıl içerisinde forumlardan görüşebildiğimiz arkadaşlarla kısa süreliğine de olsa birlikte hoş sohbet vakit geçirmekti ve bunu da bir kez daha kanıtladığımızı düşünüyorum. Özellikle ilk 9 parkuru hazırlayan arkadaşları bir kez daha tebrik etmek istiyorum ( ilk Ayak parkuru ve akabindeki çök parkuru ile kayanın tepesindeki meşhur karga hedefinin yerleri için :)) Yarışmada ilk defa 16 J ile atan bir çok arkadaş vardı ve umarım 30 J. den daha fazla keyif almışlardır. Şahsım adına havalı tüfek hobim bundan sonra Field Target den ( 16 Joule ile ) ibaret olacak sanırım. Çok keyif alıyorum ve gerçekten denemeyen arkadaşlara mutlaka tavsiye ediyorum.Unutmadan Erhan Abi baklava ve Antep fıstıkları herzamanki gibi mükemmeldi. İzmir ekibine de kahvaltıda boyoz yedirdikleri için ayrıca teşekkürler. Bizleri bu yarışmada yalnız bırakmayan Adana, İzmir, İstanbul...vs diğer tüm illerden gelen arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Dileğim; yarışmacıların sadece sohbet ettikleri, antrenman yaptıkları, parkur ve hedefler için koşuşturmadıkları, federasyon veya organizatörler tarafından hazırlanmış mekan ve parkurlarda yarışmaktır.
-
Yagmur tatlı tatlı yagmakta ve field target yarismasina engel degil
-
Yarin olsa da hazirlik yapip arabaya yuklesem malzemeleri. Gönül isterdi persembe sabahtan gitmeyi ama maalesef mesai engeline takildim. Cuma sabah erkenden cikip 9 a kalmaz yarisma yerinde olurum.
-
Kayitlar icin son gün sanırım. Gelmeyi düsünen arkadaslara tekrar hatırlatılır.
-
Leventim eline saglik, videodakinden cok daha fazlasi var aslinda dostluk ve ve hobi adina
-
12 fp tüfeği olsun olmasın, yarışma ortamını görmek, o heyecanı yaşamak isteyen her hobidaşımızı bekleriz.
-
Gerek maddi gerek manevi fedekarliklarla Estonya,ya giderek Avrupa Sampiyonasina katilip ulkemizi temsil eden arkadaslarima kendi adima tesekkuru bir borc bilirim. Ellerinize saglik. Bundan sonraki yapilacak organizasyon ve yarismalarda edinelen tecrubelerin onemi tartisilamaz.
-
Sağlıcakla gidip dönsünler, bol bol fotoğraf bekliyoruz. Başarılar arkadaşlar
-
bol miktarda yağ damlatıp dik konumda tutun, bekletin...yağ aşağıya inmeye çalışacak bu arada peçete yumuşayacak, sonrada iteklemeye çalışın..
bol miktarda yağ damlatıp dik konumda tutun, bekletin...yağ aşağıya inmeye çalışacak bu arada peçete yumuşayacak, sonrada iteklemeye çalışın..
+1
-
Her iki tarafa da hayırlı olsun
-
Samet eline sağlık, çok güzel açıklamışsın. Ben yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum. Tek eksiği 32 büyütmenin 40 m ve sonrasında yetersiz oluşu.
-
Ben katılamadım maalesef, keyifli bir hafta sonu daha geçirmiş A takımı. Birdahaki haftaya inşallah.
-
Her zamanki gibi güzel ve sıcak bir akşamdı. Takımımı seviyorum, sevdiğimiz arkadaşlarımıza ve dostlarımıza kapımız her zaman açık. Ankaraya yolu düşenleri bekleriz
-
Rastgele, avınız bol olsun.
-
Yakışır Sezgin Abi. Hayırlı olsun. Keyifli atislar
-
Cemal umarım sınavın iyi geçer de Ankara'ya gelirsin. Geldiğinde seni de aramızda görmek isteriz.