Gel de ayarlayalim levent ustam:)
ERDİNÇ tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Kronosu olan varsa getirebilir mi arkadaslar.
-
R10 sanırım yok Murat abi, diğer modelleri deneriz artık
-
Eline sağlık Murat Abi, bol bol döndeririz hiç merak etme. Bsa tüfekleri de yakından görüp inceleme fırsatı buluruz hem.
-
Cumartesi günü nöbetçi olduğum için pazar günü sabah 9 a kalmaz atış alanına gelmeyi düşünüyorum. 5 - 6 adet hedef ayarlayabilirsek FT antremanı da yapmış oluruz, aynı fikirde olan arkadaşlar varsa şimdiden iletişim kurup A takımına yakışır bir organizasyon yapalım.
-
Serhat abinin gösterdiği sadakları görünce, görmez olaydım..
.
Osman abinin bugün mesajla gösterdiği sadaklar da fena değil Levent. Dur sana da atayım Aklı olan gitmez abi o taraflara -
Fotograflar icin eline saglik levent. Anlik gelisen bir program oldugu icin herkese ulasamaddik haliyle. Keyifli bir aksamdi. Serhat abinin telefonundakiler gercekmiydi diye dusunuyorum
-
Helal sana osman abi, bugece geliyorum yalniz birakmam seni 2 hafta ankaradyim.
-
Tebrikler Erkan, airranger ile yapilan en guzel 4 atis benim gordugum. ( 5 nciyi saymiyorum). Eline saglik
-
Harikasin Ali
-
Sağolasın levent, Tunceli taraflarındayım 10 günü geçti. Hafta sonuna bitirebilirsek faaliyeti görüşürüz inşallah.
-
Ben de özledim buluşmaları, haftaya Ankara 'ya dönebilirsem görüşmek üzere.
-
Eline saglik murat abi. Air ranger ile atis yapilip corba kasigina donmezse hedefler uzun sure kullanilabilir
-
Hayirli olsun. Mermisi kucuk gorunnsede km lerce menzili old. Dan dikkatli olun. Cok isabetli tufeklerdir. Keyifli atislar.
-
Cok emek vermissin Ali, gayet de guzel olmus. Severek takip ediyoruz. Eline emegine saglik.
-
Elinize saglik, gayet guzel ve kullanisli olmusa benziyor. Yaraticilik, bu hobiyi skilmadan devam ettirebilmeyi saglayan sey bence.
-
Tebrikler gruplar cok guzel. Gidip At44 tufek, optima durbun ve gamo pellet alasim geldi.
-
Tufeginiz hayirli olsun, isabetli ve keyifli atislar.
-
200 tl fazla gibi gorunse de yapilan masraflar dusunulunce yeterli olmadigi asikar. Kalan kisimlar da aidatlar vs ile ancak kapatilabildi. Hala eksiklerimiz var ( hedef ... vs ) ve zamanla giderilecek. A takimi uyelerinden bu miktarin 2 - 3 kati verenler de var ancak en az veren arkadaslar 200 tl verdi.
-
Elinize sağlık, çok profosyonelce bir çalışma.