Bende gelemedim maalesef, cocuk olunca plan yapmamak gerekmis, bir kez daha tecrube ile sabitlendi.
ERDİNÇ tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Cumartesi sabah 07 : 00 da bulusalim 5-6 hadef dikip hep bir elden kahvalti cayi muteakip baslayalim ogleysee. Izin meselesine gelince yilbasindaki teklifimi hatirlatmak isterim
-
Hayirli olsun Erdem abi. Bizden hizli davranmissin
-
Sağol abi, sen de gel de haftaya gölün kenarında sucuk ekmek yapalım barii
-
Sabah atisa gidemeyecgim maalesef, cocugun atesi var biraz . Gideceklere keyifli atislar.
-
Nerde bu takimin kaptanlari, genclere onayak olacak buyukleri. Sahipsiz mi kardesim bu takim
-
Ben yarın sabah 06:30 da gelip öğlene doğru gitmeyi düşünüyorum. Özellikle sabah erken gelecek arkadaşlarla bir ekip oluşturabilirsek fena olmaz.
-
Ben yeni uyandim ve basligi da simdi gordum. Hastamisin sen serhat abi ya
-
Yakışır osman abime, çok güzel olmuş.
-
Ben 20:30 gibi gelebilirim ancak, daha erken gelemiyorum maalesef. Yemege yetisemem haliyle, muhabbet ederiz artik. Mekan super olmus osman abi. Bu arada benim kamera baglanti aparatini goren yokmu yaa
-
Bir aksilik olmazsa bende geleceğim.
-
Uzak olayım da ofis köşesi olsun baba :)) ilk fırsatta hallederiz sen yeterki başlama
-
Nazli iyi hos da pacalarimiza burnunu silmese Senin tamamn biraktigina kanaat getireyim hele , sozum soz. Oyle bir supriz olursa da senin ofiste yatarim artik.
-
Kayinvalidem yilbasinda supriz yapip gelebilir diye endiseleniyorum zaten serdar esofmani nasil unuttun sen yaww
-
Abi dun aksam 10 gibi geldi yengem Benm kamera baglanti aparatini goren VARMIIII ???
-
Benimde planimda sabah erkenden atisa gitmk vardi ama misafir nedeniyle kaldi. Fotograflar cok guzel. Bu arada benim kamera baglanti aparatini bulamiyorum. Belki gecen haftalarda dusurmusmdur oralarda. Duyan goren var mi ?
-
Tebriker Levent, eline sağlık. Harika atışlar
-
Ben adanaya gidiyorum. Birazdan yola cikacagim 12 gun sonra gorusmek uzere. Sogukta titreyerek atis yapacaksin, uzuluyorum sizler icin
-
Havanin sisli olmadigi bir gunu takip edip tekrarlayalim abi, bereketli bir gun sayilmazdi ama doymasak da keyif aldik:)
-
06:30 da alanda olurum. Kamuran abi fetvayi da gosterdi madem, operasyon baslasin