Fiyatina gore super tufek AA lar. Eline saglik Erdem abi
ERDİNÇ tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
Eline sağlık Murat Abi, ara ara tekrarlayalım buna benzer faaliyetleri
-
Cok buyuk ihtimalle yatagundan alinmistir.
-
Tufegin seri numarasindan faturasini cok kolay bulup fotokopisini gonderirebiliyorlar.
-
Saat 19:00 - 19:30 gibi uygunmudur herkese.
-
Gece gece olmaz heralde abi
-
-
Ben de tam bu konuya yazmak için neti açmıştım, 5- Erdinç olsun öğleyse
-
imla hatası maalesef, Serhat abinin tüfeği de geldiyse yarın denerdik ama maalesef, siz hayırlayın artık
-
16 kasımda bir aksilik çıkmaz ise ben de gelebilirim. 10 kasım törenine katılmamam gerektiği için yarın atışa gelemeyebilirim.
-
Görünüş olarak çok güzeller. Türkiyeye gelmese bari, yine masraf çıkarır bize
-
Hayirli olsun, isabetli ve keyifli atislar.
-
Tam olarak organize olamadığımız için yarışma yapamadık ama yinede muhabbet ve atışlarla güzel bir gün geçirdik. Gelen arkadaşların ayaklarına sağlık, bayramdan sonraki hafta görüşürüz artık
-
En geç 08:30 da alanda olurum, Serhat abi de gelecek akşam haberleşmiştik
-
Ft yapacaksak eken gelip hedefleri dikmek lazım, ben boş boş atmaktansa ft yapalım düşüncesindeyim. Anı düşüncede olup da gelebilecekler fikir beyan edip isimlerini yazarlarsa iyi olur.
-
Çok fazla detaya girmeden Herzamanki atış yaptığımız üstü kapalı alanda 10 - 12 hedef koyarak iki veya üç Tur'dan oluşacak şekilde ft yapalım bence. Hem sırasını bekleyenler de sıkılmamış olur görsellik olduğu için. Tabi bunun için uykudan birazcık fedarklık yapmak gerek, mesela 08: 00 da atış alanında olup hedefleri dikelim ki 09:30 gibi başlayabilelim.
-
o mesafede çok güzel atışlar, eline sağlık Erdem Abi.
-
Alana buna benzer hedefler yaptırmak lazım aslında. Eline sağlık Murat Abi, inşalllah dayanıklıdır da.
-
Ben cumartesi nöbetçiyim, pazar günü gitmeyi düşünüyorum ben de