Eline saglık Serdar. Bende cuma gunü donüyorum kısmette. Son detayları görüşüp varsa gözden kaçanları tamamlamaya çalışalım.
ERDİNÇ tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ben bu gün gidemedim maalesef, hesapta olmayan işler çıktı. Yarın fırsat bulursam gideceğim inşallah. Togay ben AA yı yaklaşık 1 ay kadar oldu satalı.
-
Gel Abi özlemiştik zaten seni. Boya topları sıcaktan iyice akışkan olmuş, elle toplanırken üst baş kalmıyor
-
Aslında FT hedefi bulabilsek pozisyon çalışma imkanımız olurdu.
-
Sabah biraz işim olduğu için o saate kalıyorum maalesef Togay. Şhell petrolun oralara gelirsen Murat abi alabilir seni
-
Ben yarın 12:30 sıralarında atış alanında olacağım arkadaşlar.
-
Her zamanki gibi harikasın Taylan Abi.
-
Ben de sabahtan gelmeye çalışacağım.
-
Eline sağlık Erdem Abi, 50 m.lerden özellikle bir tanesi çok iyi, 100 m.ler de fena sayılmaz. Genel itibaariyle bizim atış alanımız maalesef rüzgar alıyor.
-
-
Ben Cumartesi günü öğlen saatine kalmadan mekanda olacağım. Halsizlik çökmeden atış yapmak istiyorum. Sanırım Cem Abi ile beraber geliriz. Gelmeyi düşünenlere duyrulur.
-
Şahane olmuş, elinize sağlık.
-
Elinize emeğinize sağlık. Kaliteli bir yaylı düşünenler için güzel bir paylaşım.
-
Cok guzel atislar, elinize saglik.
-
Sanirim sitede sorun var. Cepten girebiliyorum o da her zamn acilmiyor. Emegi gecen arkadaslarima tesekkur ederim. Haftaya c.tesi nobetciyim. Bir aksilik olmzsa pazar gorusurz insallah.
-
Hayirli olsun. Keyifli atislar
-
Bestfittings de var, 17.50 Euro. 15 - 20 günde gelir.
-
Yarın Denizliyegidiyorum, Pazartesiye kadar maalesef yokum. Atışa gidecek ardaşlara keyifli atışlar. Ali sen de hoşgeldin, haftaya kadar buradaysan görüşürüz umarım.
-
O malzemeleri yakından da görmüştüm geçen hafta Erdem abi, Serdar daha iyi bilir ama pek birşeye yarayacağını sanmıyorum. Yine iş başa düşüyor, napıp edip yaptıracaz artık.
-
Çok istememe rağmen katılamadım maalesef, Levent hayırlı olsun S510 un. Akrobasi hareketleri ve fotoğraflar bir harika. Yaz sıcakları da gelmişken çatının biran önce kapanması şart, umduğumuz yerden kaplama malzemesi gelmediği için nakit sıkıntımız da var sanırım. Aidat sistemi ile ilgili konuşmuştuk önceki zamanlarda. Biran önce hayata geçirsek çok iyi olacak. Mehmet bu konu ile ilgili bir defaya mahsus başlık açarsan iyi olur bence. Güzel yaz aylarını sıcak diye atışşsız geçirmeyelim.