Harika olmuş Taylan abi. Bu silahları üreten firmalar neden bu şekilde ayarlarını yapıp satışa sunmuyorlar ki ? Güle güle kullan.Çok başarılı olmuş.
ERDİNÇ tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bende simdi nobete gidiyorum. Serda a buyuk gecmis olsun. Fotograf cek bol bol mehmet
-
Teşekkürler, Fotolar gayet güzel
-
İstanbuldaki arkadaşlarla görüşüp tanışmaktan mutluluk duydum, zaten öncelkli olarak Ankaradan İstanbul ' a geliş maksadımızda buydu.Filintilara teşekkür ederim organizasyon için. Ethem Bey ' i tanımam ama tüfeği, dürbünü, pelletleri ...vs kendisinde kalsın bizim için problem değil.Sanırım kendisi hakkında düşünülenlerden bir şekilde haberdar olacaktır. Video ve fotoğraflar için ayrıca teşekkürler. Temennim bu ve buna benzer organizasyonların için bir başlangıç olur ve ilerleyen günlerde devamı gelir. Malatya Team a da inceliklerinden dolayı ayrıca teşekkürler.
-
Yenisiyle bir fark görünmüyor. Eline sağlık Alper.
-
Valla süper olmuş, Bene Serdar yanlış meslek seçmişsin. İkinizin de eline emeğine sağlık. Hafta sonu deneriz inşallah.
-
Videolarda biraz düzenleme yapmam gerek abi. Sonra ilk fırsatta yükleriz
-
Tüfeği scubaya bağlayınca bir aylık attın heralde abi
-
Ben daha yeni geldim atıştan. Bol atışlı ve keyifli bir gündü. Günün süprizi Nıghthawk'tı. Aramıza tekrar hoşgeldin Murat Abi, arayı uzatma artık.
-
Tebrikler Alper, eline sağlık. Çok üzel grup 100 metre için.
-
Yarın ben de geleceğim bir aksilik olmazsa, senin durumda da bellli olsun ona göre bakalım bir hal çaresine Mehmet.
-
Perşembeye kadar denetlemem devam ediyor, bu nedenle forma da giremiyorum. Perşembe günü denetleme sonrası belli oçacak benim gelip gelemeyeceğim ancak gelebilmek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
-
Yapılan toplantıyla az çok bişeler belirmeye başladı. Gün geçtikçe daha profosyonel bir takım hatta klüp olacağımıza inanıyorum. Hayırlı olsun tüm A takımı ve havalı silah camiasına.
Her iki tarafta da aynı konulara yazınca gözden kaçabiliyor zaman zaman.
-
Yarın mesai var maalesef ama öğlen biter sanırım. Hava durumuna göre 1 gibi gelebilirim ben de.
-
Komutanım nerelerdesiniz ya, unuttunuz valla bizi. Sık sık kulaklarınızı çınlatıyoruz biz.
-
Yok Mehmet ne yeni telefonu, Sadece IPHONE ile şarj yerleri aynı benim telefonum, 2000 tl yi telefonu vereceğime gider bir pcp daha alırım :))
-
IPHONE Tel şarj makinesi olan varda getirsin arkadaşlar. Benim tel. şarj bitmek üzere.
-
Yarın erken geleceğim ben de. Saat 09:30 da mekanda olurum. Ulus kıızılay gaziosmanpaşa istikametinden gelecekleri alabilrim
-
Cumartesi ben de geliyorum inşallah, geç kalmamaya çalışacağım arkadaşlar.
-
Ankara Teamın kapıları size sonuna kadar açık komutanım, bekliyoruz sabırsızlıkla