Elinize sağllık Malatya Team, sayınız az ve öz. Arkadaşlık ve dostluğunuz daim olsun.
ERDİNÇ tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Yarın mesai var bize, Mayıs 17 ye kadar işler yoğun geçecek. Mesai öğlen biterse öğleden sonra gelirim, yok bitmezse hafta sonu garantiii.
-
Valla ben de çok istiyorum ama pazar nöbetçiyim, bu yüzden en erken Salı gitmeyi düşünebiliyorum
-
Hoşgeldin Mehmet, yarın mutlaka katılmam gereken bir yer olduğu için ben maalesef gelemeyeceğim arkadaşlar, şimdiden herkese çok çok selam. Salı resmi tatil. Salı günü ekstra bir durum çıkmazsa atışa geleceğim
-
Daha nolsun, tebrikler komutanım. Elinize sağlık
-
Aradığını fark etmedim Serdar abi, dikkatsizliğime gelmiş kusura bakma. Burda göreve başladığın tamamen aklımdan çıkmış, seni görmeyi çok isterdim inan. Bende 3-4 günlüğüne gelince Adanaya eş dost akraba ziyareti derken vakit yetmiyor. Konu başlığını bişeler yazan olmadı diye düşündüm portal da göremeyince, yeni baktım. Salihreisim sende işyerinde sıkıntı yaşama, daha vakitlice bir zamanda tanışır, atışa mangala gideriz inşallah. Ben Pazar günü Ankaraya yola çıkacağım. İlk fırsatta görüşmek umuduyla.
-
Arkadaslar memleketim olan adanaya geldim bugun ve pazar gunu tekrar ankaraya donecegim. Cumartesi musait olan adana cevresindeki hobidaslarimla tanismak ve atis yapmk iserim. Buradan haberlesip kac kisi olursak saati belirleyelim.
-
Fotoğraflar çok güzel , elline sağlık Erdem Abi. Keyifli ve güzel bir gündü, gerçekten epey atış yaptık, neredeyse 500 lük kutu bitmiş
-
Yaylı için gayet başarılı güzel grupmanlar, tebrikler komutanım.
-
Sabah biraz işim var ama yağmur veya şiddetli rüzgar olmazsa öğlen 13:00 a kalmaz mekanda olurum ben, çıkmadan önce de yazarım burdan arkadaşlar.
-
Eline sağlık Mehmet, fotolar güzel çıkmış. İlk fırsatta bizde seni çekelim
-
Madem Ankaradasın Haftasonu getir de yapalım dayanıklılık testini hocam.
-
Tebrikler, keyifli atışlar arkadaşlar.
-
Bir aksilik olmazsa 10- 10:30 gibi geliyorum.
-
Hafta sonu antreman maksatli Ft yapalim mi arkadaslar
-
Hatmyirli olsun hepimize. Varmisiniz bu hafta FT musabakasi yapalim arkadaslar. Musabaka sirasinda kamera cekimleri felan da yapariz.
-
Ben yarın sabah Müsabaka için il dışına çıkıyorum. Haftaya cumartesi - pazar görüşmek dileğiyle. Keyifli atışlar
-
Tebrikler, güzel atışlar.AT44 lerden gerçekten bir kısmı oldukça isabetli oluyor, şans diyebiliriz heralde. Bizim burda BulletZ nikli arkadaşımızın ki de çok isabetli.
-
Bilmiyomm :)) Tek çıksın da sana çıksın Serdar. Büyük bir para çıktığında biliyorum planını. Arkadaşlarını toplayıp dolgun bir maaşla sabahtan akşama kadar atış yapmayacakmıydık
-
50şer daha toplasak işimizi görür mü aceba. Tabi fazlasını vermek isteyen de olabilir