+ Ankara team üyelerine istedikleri havalı Tüfekleri alma imkanı Sunacağım, sınırsız pellet de yanında
ERDİNÇ tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Numaralari biliyoruz. Gerci ciksa seni nerde bulacagiz orasi da var
-
Aman dikkat et Serdar, cebinde sayısal var, bakarsın çıkar
-
Arkadaşlar dün benim misafir montunu unutmuş Sucuk pişirdiğimiz yerde. Montu gören, duyan, alan, kimin aldığını ya da nerde olduğunu bilen varmıdır aceba ?
-
Tebrikler Hepinize, güzel ve keyifli bir gün olmuş. Ne mutlu sizlere.
-
Ben misafirlerimden dolayeteri kadar yardımcı olamadım, kusura bakmayın arkadaşlar. Birdahakine telafi ederim artık. Sucuklar için alanın kesesine bereket, yapanın ellerine sağlık. Konu ile ilgili dalgınlığa eli göüşemedik, ben Serdar veya Mehmetle görüşürüm artık.
-
Mangal ve barbeku mekanda fazlasiyla var abi. Eksik gedik olursa gidiverir aliriz
-
Sen bunları dedin ya bana, senin askerliğin bitmez Togay :=)
-
Yapilack isleri elelden oyalanmadan yapar sonra atisimiza bakariz
-
Beni de yazın arkadaşlar. Vakit bulursak kısa bır hazırlık yapalım İstanbula, hedef getirelim
-
Elinize sağlık. Çok güzel gorunuyor. Keyifli atışlar
-
Bu nasıkl askerlik kardeşim ya
-
Hadi hayırlı olsun, ben de geleceğim inşallah. Bu arada Yarın 19 mayıs stadında Havalı Silahlar Ankara Bölgesel şampiyonası var, gidip izlemek isteyen arkadaşlara duyrulur.(22 Mart Bayan tabanca, 24 Mart Erkek Tüfek müsabakası ).
-
Keyifli Atışlar
-
Hava cok guzel. Atis yapmk isteyenler kacirmasin arkadaslar.
-
Konserve kutusuna benzer hedefi olan varsa getirsin de yarin 100 m. Atalim
-
Yarin hava iyi olacak gibi osman abi gec kalma da gelmeye calis. Atariz beraber. Dolum isini bilmiyorum isa. Benim tup dolu kullanabilirsin sorun degil
-
Yarin 10 gibi mekanda olurum. Benden baska gelebilecek olan var mi. Osman abi gecerkn alayim mi seni
-
Cumaryesi nobet, pazar da Canakkale Sehitlerini Anma Torenine katilacagim. Kolay gelsin herkese
-
Eline sağlık Hüseyin, Fırsat buldukça atıyorsun anlaşılan.