ERDİNÇ tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Sanırım belirtilen tarihe kadar geçen süre zarfında yaptıkları antremanlar sonucunda belirleyecekler silahlarını.
-
Ben kemeredeyim bir haftadir. Bu gece donuyorum ankaraya. Haftaya gelirim artik. Bir adanalinin izin problemi olmaz bunu bilmen lazim togayim
-
Hayirli olsun komutanim. Gruplar da oldukca guzel tebrkkler
-
09:30 da mekandaydım, benden başka kime gelmedi malesef. Tek başına atış yapmak da epey sıkıcı oluyor. 11 gibi dönerken yolda Mehmetle karşılaştık, Osman abinin dükkana gidelim diyerekten devam ettik ancak dükkan kapalıydı
-
Ben mekandayim yokmu gelen. Hava iyi
-
Hava fena degil. Ben mekana geciyorum
-
Bu nasıl akerlik kardeşim ya, internet, telefon felan :)) Mekana giderken yoldaki sığırcıkları gördün mü Togay
-
Yarın hava parçalı bulutlu ve yağışsız gösteriyor. ben 9 gibi gider 1 e kadar oralarda olurum heralde.
-
Yarın hava güzel olursa gelmeyi düşünen var mı
-
Osman Abinin dükkanda olmasa naparmışız Bu fikir kimden çıktı merak ediyorum?
-
Müsabaka denk gelmezse mutlaka geleceğiz Taylan Abii.
-
Müsait olurak atlayıp gidelim Ankara ekibi olarak
-
Dünkü havadan eser yok bu gün, fırtına ve sis almış gidiyor. Ben gelemeyeceği.m bu gün, yarın inşallah hava güzel olur da gelir atışlarımızı yaparız
-
Yarın belli olacak benim durum arkadaşlar, gelmeyi çok istiyorum. Gelecek olursam Seni mutlaka ararım Togay.
-
Hava cok kotu olmazsa gelecegim. Osman abi seni arar dukkandan alirim
-
Gorelim gozu kara hobidaslarimi. Ben geliyorum.
-
Eminim bunlar ilk bakista goze carpanlardir osman abi. Senin dukkani soyle bir haftamizi ayirip incelesek bunlardan daha cok cikar. Hatta senin bile unuttugun epey biseler vardir. Dukkani temizleyecegin zaman mutlaka beni ara
-
Yaylı gibi olmuş, atış keyfini bozar bana göre, naıl pompa kullanan arkadaşlar atış yaparken doyasıya zevkle atamıyora ( ilk zamanlar ben de kullanıyordum ve her atışta biten havayı tekrar baacağım gelirdi aklıma ) bu da aynı, imkan varsa scubaya yeter olmaz, scuba olmazsa pcp nin tadı çıkmaz.
-
Tam ben yaacaktım Erdem Abi, Nöbete gitmek için doldur boşalt istayonuna gitmeyi bekleyen askerler gibi çıkmışın