Çok abartı fiyatlar bunlar bence. HW100, AA 410 da yeteri kadar iş gören pcp ler ve bunun 1/3 fiyatına. Ama çoooooooooookkk param olsaa almazmıydımm :)) tabikii alırdım
ERDİNÇ tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Aırwolf veya fx Royal, alıran sen alırsın zaten Serhat abi ben de alabilirim ikiinden birini bulduğum taktirde
-
Osman Abinin yaylılarına diyecek yok gerçekten. Havalar ıınsa artık da yeni mekanı yapıp 100 metrede puanlı atsak
-
Ankara team da eksik gördüğüm ve olmasına inandığım iki tüfek var arkadaşlar, 1- Fx Royal 2- Aırwolf. İmkanım olsa kendim alırım ama bu fiyatlarda tüfek arayan Ankara team üyelerine tavsiye ederim ( Denemeyi çok istiyorum ) Son hafatlarda araştırdığım ve hala fotoğraflarına sıkça baktığım iki tüfek.
-
Bende niyetlenir gibi oldum ancak kısmet oldu, başka şeyler çıktı. Havalar düzeldiğinde bir günümü sabahtan akşama kadar atışa ayıracağım, o kadar açım atışa
-
Eline sağlık Taylan Abi, Sumatrayı hatta elindeki diğer silahları deneme yanılma yoluyla en stabil hale getirerek en verimli aralığı yakalayabiliyen ve bu konuda oldukça başarılı olarak tüm hobidaşlarımıza faydası falasıyla dokunan bir abimizsin. Tekrar tekrar tebrikler
-
Hava soğuktu yine, kar üstünde bekleyince ayaktan alıyor insan soğuğu. Havalar ısınsa da ajandamızı yanımza alıp kaç grain pellet ile kaç metreden hangi mildot gibisinden notlarımızı alarak doyasıya atış yapsak. Tarık abi de beni gönderdikten sonra dayanamayıp atışa devam etmiş. Bizde Osman Abinin dükkanında Serdar, Mehmet, ben Osman abinin eşi benzeri olmayan yaylılarıyla atış yaptık, çekirdek çinttik
-
Sabah 10 gibi çıkmayı düşünüyorum ancak kesin söz veremiyorum, hanımın teyzelerine gitme ihtimali yüzünden. Gidecek olursam ararım ben seni Mehmet, seni de alırım
-
Bende gelecegim insallah. Cay icer muhabbet ederiz. Atis da yapabilirsek ne alaa
-
Valla süper, daha ne olsun Osman Abi Bu hafta hava da müsade eder inşallah da kurtlarımızı dökeriz, getirirsen HOT600R ile de atarız abi.
-
Elimizdeki tüfekleri kullanmaya fırsat olmuyor yeri geliyor, hele Osman Abi sen her buluşmaya bir tüfek getirsen tekrar başa döndüğünde mevsimler değişir İş çıkarmayın arkadaşlar kaşınmaya gerek yok. Mekanımızı yapıp yazın gölgede paşa paşa atarız. Yığınla pcp var özellikle Ankara team da
-
Atışa gitmeyi çok istiyordum ama dün nöbet deniyle yoktum evde, bu gün eve geldiğimde nabız yokladım baktım olumlu olmayacak sonuç olarak gidemedim. Tüfek ve teçhizatları yüklemeye de üşendim sonrada. Osman Abinin çayını kahvesini içmeyi çok isterdim ama gel gör ki 2 ye karşı karşı tek kaldım
-
Valla Beytepe mi böyle bilemeiyorum da yaklaşık 2 aydır kar kalkmadı,hala oldukça fazla yağıyor. Yarı gitmeyi düşünenler yollarda çok dikkatli olsunlar, keyifli atışlar herkese.
-
C.tesiye nazarann pazar gunu hava daha yumsak gorunuyor. Pazar sabahi formdan haberlesip oglen gibi de atsa gidelim hava musade ederse derim ben
-
Büyük geçmiş olsun abi, Görünme kaa işte. Ben de ilk havalı tüfeğim ile babannemi vurmuştum yanlışlıkla( 20 sene evvel ), neyseki bişe olmamıştı. Gamo dürbünü de hallederiz Osman Abi yeterki sen çivi, vida... vs sokup kurcalama :)) Hawkenin içindeki görüntü uzun gelen bir vidanın uç kısmıymış nasıl girmişse bir aağaç vidası çıkardık BSA dürbün de bendeki ile brleştirince olacak sanırım.tek başına kurtaramadık
-
Epey oldu gerçekten görüşmeyeli, hem arkadaşları hem de HW ve AA ile atış yapmayı özledim. Cuma ve Cumartesi ankarada hava baya karl gösteriyor. Ben de nöbetçiyim zaten Cumartesi. Pazar müsait olursam geleceğim inşallah. Osman Abi senin Hawke Dürbünün işi bitti tamamdır, İlk fırsatta getireceğim.
-
Hayırlı olsun, çok güzel görünüyor, keyifli ve isbetli atışlar hemşerim.
-
Ben AA ların yalnızca Hlal avda olduğunu sanıyordum, yanılmışım demekki.
-
Hayirli olsun. Gule gule kullanin. Turkiyedeki son AA yi aldiniz, tebrikler.
-
Airwolf veya Fx royal 400 arasinda dusunp bir tercih yapin bence. Ikiside almak istedigim tufeklr arasinda. Memnun kalmazsaniz bana satarsiniz