Serdar ve Hüseyin, ne zaman başlamak isterseniz haber verin, çok kaliteli kurşun benden. ( Final mach ve RWS pellet atıklarından )
ERDİNÇ tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
alkis simgesini bulamadim ama neyse. Tebrikler OSMAN ABI
-
Hayırlı olsun,güzel bir seçim, kazasız belasız güle güle kullanın, keyifli atışlar.
-
Bu videolar cok amatorce cektigim ilk denemelerimdi. Asil videolar bundan sonra gelecek. Daha net ve slowmosion olanlarindan. 1,5 yil olmus bu videolara
-
Sagolsun huseyinden video ve fotograflari kesip eklemeyi duzenlemeyi yavaslatmayi ogretti. En kisa zamanda osman abimden foto video yuklemeyi ogrenecegim. Bende daha ne foto ve videolar var Bu arada Erdem abi acayip net ve kaliteli videolar cektik huseyinle. En kisa zamanda izletirim sana. Eline saglik osman abi
-
Ayni hobiye gonul veren insanlarin bir araya gelerek ve muhabbet ederek atis yapmasi inanilmaz keyif verici. Daha nice bulusmalara. Temennim Turkiyenin herhangi bir yerinde bu hobiyi yapmaya cabalayan arkadaslarimizn biran once kendilerine yoldas olabilecek bu hobiyi seven bir arkadas bulmalari yonundedir. Tebrikler Malatya team
-
-
Yemege katilmayn arkadaslar bos durana kadar fotograf cekselrmis ya
-
O is hallolmus sanirim samet. Ben de kararsizdim aslinda ama madm geleceksin ben de 10 gibi orda olurum
-
Arkadaslar havalar epey soguk malum. Yarin icin atis yapmayi veya mekanayi gelmeyi dusunen var mi
-
Eline sağlık Taylan Abi, Tebrikler.
-
yarın sabahtan akşama kadar işim var maalesef
-
Cumartesi sabah 10:00 da yeni mekanda buluşup kahvaltımızı yaptıktan sonra ( yeni mekan sahipleriyle de samimiyet açısından iyi olur diye düşünüyorum, en azından bir melemen yaptırır yeriz ) doyasıya atış yapalım. Kaç haftadır mekan arayışı, temel kazmalar felan uzak kaldık atıştan.
-
Bülent Abim benim, seni çok sevdiğimizden bu kadar dillendi bu kar yağarken benim de aklıma ilk gelen bizim temelin karlar altında kalmış olmasıydı hayırlısı bakalım, yağışlar dursun devamedece artık.Yarı yolda bırakmak yakışma bize
-
Şaka bir yana iyi ki gelmişsin Bülent Abi
-
Bulent abi ve Evren Allah askina is cikarmayin. Bence teml harika olmus. Dort dortluk yani. Biran once beton atilsaydi da rahatlasaydik:) bittiginde iyi bir acilis toreni yapmk lazim. Bence koc alip kanini akitalim. Sonra da guzel bir cevirelim. Kafasini da asariz girise. Angaranin goclari oluruz
-
Tam başlığı açacağım sırada bebek ağlamaya başladı Osman Abi, ondandır
-
Burdaki başlığı da yanlış açmışım, kusura bakılmaya. 07.01.2012 Cumartesi günü olacaktı ben sabah 10 a kalma orda ourum.
-
Yarın 09:30 da geçen hafta buluştuğumuz arazide toplanıp saat 10:00 da yeni mekana geçeceğiz. Yeni yerimizde yapmayı planladığımız işler için bir başlangıç yapmayı düşünüyoruz. İşi olmayan arkadaşları mutlaka bekliyoruz.
-
Hadi bakalım hayırlısı,atışa dalıp fotoğraf ve video çekimlerini ihmal etmeyin :))