Ben perşembe sabahına kadar Isparta da avda olacağım, maalesef Ankarada yokum. Alınacak kararlara saygı duyarım, 50 metre ile sınırlı kalmak gerçekten sıkıcı olmaya başlamıştı. Hadi hayırlısı bakalım.
ERDİNÇ tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hüseyin senide tebrik ederim 100 metredeki atışların için
-
Sucuklar için Osman Abi ve Serdarın kesesine bereket arkadaşlar, pişiren arkadaşlarımızın da ellerine sağlık. Bence yeni atış yerimiz eskiye nazaran çok da iyi, sakin, mesafe çok daha uzun, su kenarı, havadar... vs hadi hayırlı olsun.
-
Evde çaydanlık yok arkadaşlar, var aslında da biri porselen diğeri ketıl. Evinde çaydanlığı olan varsa getisin, ben çay, şeker ve piknik tüpü alacam.
-
Sabah 10 gibi ben de gelirim Yusuf Abiyle beraber. Piknik tüpü, çaydanlık, çay ...vs getireceğim Kendi çayımızı yapar içeriz, muhtaç değiliz kimseye. Mümkün olduğunca hedef getirelim ( sincap, tavşan, karton kutu... vs. ) arai büyük, isteyen tediği mesafeye atış yapabilecek yarın. Çok daha eğlenceli olacak bence. Bakarsın sucuk felan da yaparız talep doğrultusunda
-
Geçmiş olsun Furkan, Çalan kendini vursun
-
Eline sağlık Evren, tam olarak düşündüğümü buna benzer birşeydi işte. Ben de yarından sonra izne ayrılacağım, bebek olunca malum Ankarayı terk edemeyeceğiz. Yardıma ihtiyaç olduğunda ben de müsait olurum.
-
Ben yokum malum. Haftaya izne ayriliyorum beende yardimci olurum. Izindeykn hafta ici hafta sonu bol bol atis , av.:)
-
Elinize sağlık, çok güzel görünüyorlar.
-
Ateş pahasıymış Abi, normal 14 lü orjinal HW100 şarjör fiyatından daha pahalı nedense. Murat abiye de bir sorayım ben.
-
Osman Abi avatar resmi çok şık ve karizmatik olmuş Benim acayip atış yapasım var arkadaşlar. Yarın toplantı aralarında ve sonrasında atalım
-
Bende kendi s410 im icin farkli bir kundak dusunuyorum aslinda ama epey maaliyetli gelmisti bana. Guzel olmus gulu gulj kulaanin. Hayirli olsun.
-
Ben de yarın pazar günü geleceğim bir aksilik olmazsa, yarın gelemem artık.
-
Bence ustu yanlari kapalu bir yer yetrli. Cok abarti birseye gerek yok beton masa gibi. Belki bir iki masa e sandalyeyle desteklenebilir. Oturup konusmak lazim. Bu arada cuma aksami arayacak bir arkadas vardi beni. Hala arayack bekliyorum
-
Bencedr cok guzel hiz degerleri huseyin. Regultorlu gibi maasallah.
-
Fotoğraflar için teşekkürler Mehmet, ellerine sağlık dostum.
-
Mehmetle gorustum. 10 dk mekanda olacaz biz. Gelecek arkadaslari bekleriz
-
Sabahın ayazını ne çok seviyorsun Erdem Abii Ayazda kalmış bekçi amca gibi olacaksın bak sonunda
-
Ben işin or kısmını hallettim az önce ( Malazemeleri arabaya yerleştirdim ). Yarın 10 gibi gidip 1-2 ye kadar dururum heralde.
-
gelseydin demir direği çınlatırdık Hüseyin